nazdarek, mam taku otazocku, ze chcem prerobit trosku preamp v tomto zosiku a to tak ze chcem aby mali oba kanali take iste skreslenie, a pekne si nastavim jeden kanal gain a na druhom tak isto, a budem si to len prepinat , dal som dve schemi jedna je original a jedna co som upravil, myslim ze by to mohlo tak fungovat ako by som chcel len ma tam stve zapojenie na jednom operaku, co je v kruzku, na co to tam sluzi? lebo ked to chcem zapojit tak ako chcem tak tu vec musim odtial dat prec a ci to nieco zavazne ovplivni..?
pokud tomu dobře rozumím, tak chceš 2 kanály se stejným zvukovým základem a odlišným gainem. potom musí být obě poloviny IO 2 zapojeny stejně t.zn.hodnotyvazebních a zpětnovazebních součástek by měly být stejné
No nevím, do originál Marshalla bych radši nehrabal. Na přepínání gainu si pořiď krabičku MXR (Dunlop) Microamp. Nebo si postav kopii (za 2500 je to fakt drahý, když je v tom jen 1xTL061). Zařaď ho pak buď před vstup Marshalla nebo do efektové smyčky, podle toho jestli a jaké používáš další efektové krabičky.
EDIT: nebo obyčejný volume pedal by to nevyřešil ?