V koši nejsou vidět tři soubory, a nejdou smazat
Moderátor: Moderátoři
V koši nejsou vidět tři soubory, a nejdou smazat
[.ShellClassInfo]
CLSID={645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}.
Zkusil jsem v nastaveni velikosti kose dat 0 a okamzite smazat. Taky nic.
Co s tim. Rad bych aby kos fungoval jak ma. Dik
robo píše:Antivirus ma starej nod 2.70. ... Ted se vrhnu na odvsiveni. Taky si myslim ze to bude nakaza.
Ten starej NOD je akorát tak brzda počítače - stáhni si pokud možno co nejnovější verze něčeho free se spolehlivým firewallem, třeba AVG 9 má i trial verzi, která má jen o maličko oškubanější funkce než plná = placená licence, dá se stáhnout i Kaspersky a další silné antiviry. V poslední době jsem slyšel i docela dost chvály na "firemní" antivir od MS - měl by jít najít na stránce MS-update. Nevím, nepostřehl jsem, jaký máš systém - jestli jsi to vůbec napsal, v XP ten antivir údajně nic moc, ale pod jehoVistou a hlavně pod W7 prý šlape jak vzteklej. A hlavně je nutné mít jakýkoliv antivirák + firewall zapnutý v rezidentním režimu na pozadí, tedy aby kontrolovaly ne disky a systém, ale vše, co se stahuje, ukládá a spouští - jedině v takovém případě je ochrana účinná a funguje s předstihem - a není potřeba komp "odvšivovat" a "léčit soubory", nebo něco dokonce nenávratně mazat z důvodu zavíření.
A kutilmile - nelituju tě
Mám ten antivir Microsoft Security Essentials (na W7) a nemůžu si stěžovat, vůbec o něm nevím, kdysi jsem pužíval free Avast a už nikdy více!! Jedinou "nevýhodu" vidím v tom, že ten kdo má nelegál widle tak si ani neškrtne, páč při instalaci ověřuje pravost widlí...
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Já bych doporučil COMODO Firewall ("starou" verzi 2.4, nová je dělaná pro 🤐, nedá se v ní nic nastavit, stále otravuje, prostě se to chová jak Visty) + [NOD32, avast!, Kaspersky]. Nejlepším kompromisem z těch 3 antivirů je jednoznačně Avast!, pouze trochu víc zatěžuje systém (ale to je dáno tím, že něco dělá na rozdíl od AVG)
A ještě něco - všechny antiviry je potřeba srovnávat tam, kde můžou být rovnocenné - to znamená, že nemá cenu porovnávat AVG8 nebo 9 určené pro prostředí W-XP až W7 s NODem 2.4 nebo 2.7 určeným pro W2K, nanejvýš W-XP. Pokud by se s AVG8/9 mělo něco srovnávat, musel by to být ESET 4 (ex-NOD) a podobné varianty.
A kutilmile - nelituju tě