Odkial dobru operu
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
opera
- tiktak1953
opera ci firefox
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- tiktak1953
opera
VLC player je samostatný přehrávač audio-video, něco jako WinAmp nebo Media Player z Woken. Ale fakt je, že ten VLC přehraje víc věcí, než ty ostatní - včetně CD, DVD a jejich ISO obrazů (vzniklých při procesu kopírování placek).
A kutilmile - nelituju tě
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Ale pokud chceš přehrávat přímo v prohlížeči, Opera by ti měla říct, že ji na stránce s videem chybí pro přehrání "Adobe flash player" a nabídnout jeho stažení a nainstalování.
Jinak jak jsem dával odkaz na tu Operu, tak ji nemusíš dávat na flasdisk, ale dáš ji normálně na harddisk. A když si přečteš vlastnosti, tak by videa měla umět přehrát:
2. Implementácia potrebných pluginov (Windows Media, najnovší Adobe Flash...)
http://get.adobe.com/cz/flashplayer/completion/?installer=Flash_Player_10.1_for_Windows_-_Other_Browsers
Re: opera
tiktak1953 píše:Matto,ja som radioamater od roku asi 75.Do el som strkal prsty ako 15.rocny.Robil som satelit primace 3kusy.dosial im idu.Robim vsetko od naramkovych quartz.hod. a vies ake su tam cievky tie som musel opravit.po TV,dom.el.rozvody aj na mieru atd.
Ja predsa nepochybujem o tvojich schopnostiach ale je treba si uvedomit jednu vec ze opravovat zdroj ktory je uz od vyroby pochybnej funkcnosti a kvality ked novy 350W zdroj stoji 15-20€ ako sorry ale to mi pride naozaj dost odveci lebo aj novy 350W eurocase bude spolahlivejsi a bezpecnejsi ako opravovany Allied ... nejaky model z ich produkcie dokonca obchodna inspekcia zakazala predavat lebo okrem povestnej nekvality bol este aj nebezpecny
Dokonca v ageme 300W fortron za 14€ s DPH - no aby som pri takychto cenach sa vobec este pokusal o opravu a potom sa bal kedy to mne alebo tomu komu som to opravil odpali dosku alebo procesor ci disk ne ? A to uz potom sa nebude jednat o 15€ ale o trocha viac .
Fakt sorry ale Alied ... na schemu zabudni ze zozenies toho zdroja ale aj podla datasheetov riadiacich IO sa da vela zistit no ked nemas co na praci kludne oprav ale pouzivat to v PC by som sa bal .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
- tiktak1953
opera
Zatial som spokojny.Problem z dlhym nabehom este budem riesit Mozete to zavriet.
Když jsme u těch zdrojů: Nedávno jsem po dlouhém pročítání různých poraden a diskuzí koupil tohle a jsem spokojený.
- tiktak1953
- tiktak1953