monitor Philips
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ecprodejny.cz/predstaveni-znacky-ecg/t-246/
Edit: hledám a píšu nějak pomalu ...
A kutilmile - nelituju tě
Povedal by som ze rovnake zoskupenie by sa dalo najst aj v lacnych samsungoch kde boli taktiez delta zdroje a AUO panely a celkom to slapalo az na obcasne nafuknutie kondikov a samovolne vypinanie podsvietenia ale fakt ze to boli 5 rocne monitory samsung -
Ale som zvedavy kolko vydrzi nasa nova LCD TV od LG lebo ked som videl tie kondiky znacky SAM YOUNG ... sice nepoznam ale viem ze v HP strojoch boli rovnake kondiky v napajani procesora na fosni tak snad to neni uplny shit .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
- Oberleutnant
- Oberleutnant
LG bola pôvodne zalozena ako GoldStar v 1958 od zalozenia dodavali produkty pod znackami Lucky (chemia) a GoldStar(elektronika, prevazne radia, TV prijimace atd.) .
V sucastnosti uz vyuzivaju len skratku LG pre vsetko : elektroniku LG electronic a chemiu LG Petrochemical, pred par rokmi este bolo LG Chemicals .
Co sa kvality tyka tak zatial som s nimi ziadny problem nemal ci sa to tykalo CRT TV, LCD TV alebo nejakych dvd prehravacov ci VHS tak vsetko v pohode, mobilne telefony tiez vcelku ujdu .
Panely si vyrabaju sami, robia to aj pre Philips telky nakolko Philips uz o produkciu nema zaujem takze uz aj era oznacovania LGPhilips je prec a uz je len LG .
Osobne znacku LG celkom preferujem vzhladom k velmi dobrym LCD panelom ktore ostatne pouzivaju aj Philips TV alebo sa o to snazia, su na trhu dlhsie ako Samsung a celkovo Samsung ma vytaca s ich vyrobou ktora je v style striedavo-oblacno, niekde je AUO panel, inde CMO panel, potom pride uspech a mame Samsung panel ... niektore zdroje vydrzia 5 rokov bez zasahu, niekde po 2-3 rokoch vytecu kondiky ,, Mozno v sucastnosti je natom samsung lepsie ale par rokov dozadu mi to liezlo na nervy ze clovek si kupil Samsung monitor a panel AUO, to cloveka dost nasere lebo si moze kupit BENQ alebo ACER a usetrit cashe .
Taktiez je LG napriklad najvecsi vyrobca PDP a LCD panelov, treti najvecsi vyrobca telefonov, po samsungu a nokii ... A vyrabaju asi vsetko na co si clovek spomenie, od notebooku po chladnicku a klimatizaciu .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .