Hokej Pardubice
Moderátor: Moderátoři
Hokej Pardubice
Re: Hokej Pardubice
vrky píše:tři chladící agregáty, každý má příkon 900KW. Nejdříve bylo potřeba srovnat povrch protože to bylo do bubnu. Písek, potom OSB desky, z folie udělat vanu. Ve vaně je chladící smyčka. Nejdříve (cca 2 dny) se chladí celý okruh, potom se teprve napouští voda.
A pak že je krize a není na doktory, učitele, lampasáky, hasiče a kdovíco.
Dřív stačily 2 MW pro patnáct vesnic. Prý jsme letos každý vystříleli za 700,- petardy pánubohu do vzduchu. Já nestřílel a nikdo z mých známých v okolí taky ne, takže někdo vystřílel třeba za 3 litry
A jsme zase u toho našeho vyhazování peněz oknem. Nedaleko jsou regiony, kde by se podobný stadion našel - i s přírodním ledem.
Jestli to někdo zaplatí, proč ne? ALE:
Nevím totiž, proč stále mám takový divný pocit, že na to zase přispíváme všichni, když ty výdaje toho, kdo si to takhle vymyslel, nejspíš nebolí.
Crifodo, máš pravdu, taky by mě zajímalo, kdo to tu pálil rachejtličky za nás, podle toho, kolik lidí kolem nás se na to vybodlo, bych řekl, že někteří do toho museli investovat ještě víc...
Po někom se přeci opičit musíme - dříve jsme lezli do zadku "východu", dnes zase "západu" (i když na to nemáme