Očekáváš konkretní odpovědi a rady, ale dosud ani pořádně nevíme, co vlastně opravuješ - doposud jsi tvou telku ani pořádně nepopsal. Nevím, proč ti na 1/2 str. vlákna vypisuju, jak je důležité napsat správně značku (výrobce) a model (typ), když to stejně stále ignoruješ
Vzhledem k tomu, že uvedený model má několik variant, tak na samém začátku vlákna měla být telka řádně charakterizována
Duvsan píše:Promiňkokun píše:"Procesor je ST6356B1/TK" - že je tam právě tento jsi se mohl dovědět ještě dříve, než jsi měl tu telku doma![]()
![]()
![]()
µC - jsme si už tak nějak vyjasnili (snad) - nebo mu ještě stále chceš nahrát nový SW, nebo provést jeho upgrade?
A nekomunikuje ti s modulem TXT? A zkouknul jsi aspoň sběrnici I2C?
Ale pokud ti řádně nefunguje, jak chceš aby ti komunikoval
Duvsan píše:Správně, doplnit. TV je verze bez TXT.kokun píše:Tvé otázce "Šlo by doložiť TXT?" přiznám se, taky moc nerozumím (mám si to vysvětlit: že jako doplnit?) - telka nemá svůj-původní?Jj, zbytečná otázka. Skouknul jsem schéma, modul je ten samý, tak jsem jej osadil, propoj vyndal, ale TXT nejede.kokun píše:"TXT môžem použiť z C445+, alebo i on je iný?" - na tohle si taky nedovedeš (za pomoci dokumentace) odpovědět sám
Modul TXT - máš pravdu i nemáš. Ve st. verzi C459-SAT je použit stejný, jako v C445 - ale v novější C459-SAT2 mohou být použity i 2 jiné !!! (viz SI6) - ale ty tam nemáš žádný (jenže to se dozvím, až to z tebe pracně vypáčím)
Duvsan píše: ... Pak jsem spěchal a už jsem se k tomu nedostal, takže zítra budu nad tím bloumat. ...
Dík za ty linky o OTF a OVP, zajímavé čtení.
I mně to tak připadá, že víc bloumáš, než opravuješ (ještěže sis aspoň početl)