Má to zmysel vykuchať, alebo to už je všetko zastaralé a je to zbytočná robota? (za 3/4 roka elektro experimentovania ešte nemám niečo ako šuflíkové zásoby, resp. veľmi obmedzené, tak či tieto veci by mi to mohli doplniť). Jasné, že tie veci nie je problém kúpiť, ale zas nechcem vyhadzovať fungujúce ČS súčiastky, aby som si potom podobné kúpil od čínancov. S pozdravom, i
súčiastky z pp06
Moderátor: Moderátoři
súčiastky z pp06
Má to zmysel vykuchať, alebo to už je všetko zastaralé a je to zbytočná robota? (za 3/4 roka elektro experimentovania ešte nemám niečo ako šuflíkové zásoby, resp. veľmi obmedzené, tak či tieto veci by mi to mohli doplniť). Jasné, že tie veci nie je problém kúpiť, ale zas nechcem vyhadzovať fungujúce ČS súčiastky, aby som si potom podobné kúpil od čínancov. S pozdravom, i
inak vďaka za názor, ale na aukro to určite nebudem dávať, pretože to bolo darované mne, tak to ďalej posuniem jedine darovaním(max poštovné), a najradšej to posuniem tu na EB, pretože mi tu bolo už veľmi veľa krát poradené, a tiež nikto za to nič nechcel.
s pozdravom, i
ps. keby niekto niečo potrebuje z toho zdroja, alebo krabice alebo neviem čo, tak nech sa mi ozve, postupne to budem vyhadzovať
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele: