Thomson 32WF402, ETC210, po výměně VNtrafa

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#16 Příspěvek od masar »

>>bobe> Jen se zeptám - jaký má smysl kontrolovat cesty od trafa až k obrazovce a měřit odpor "spirály"(tak to také o něčem svědčí), když víš, že na vinutí trafa pro žhavení není žádné napětí? :wink:

...A jesipak víte, souuzi, jaký odpor má žhavicí vinutí takového západoevropského vysokonapěťového transformátoru.... hmm nevite? No přece nula Ohmu vy tupci.......pardon
bobe

#17 Příspěvek od bobe »

nezjišťuji to již 18 hodin neb televize je na chalupě a ja zase doma nebo v práci :D Jak prosté :D musím jíst a proto musím i pracovat. Nicméně tam zítra pojedu a pak to tedy i změřím :D A co se týče spirály, prostá zvědavost mne k tomu nutí. Jsem člověk a ten je prostě od přírody zvědav :wink: Jo a pokud je odpor na vinutí 0 ohm tak je vinutí v pořádku že jo ? :D. Tak teda nechápu kam pak se mi to napětí zatoulalo :D Kurňa člověk aby se stal stopařem :D A nakonec, vždyť já jsem rád když se bavíme, už jsem to psal, bez srandy by to byla nuda :D :D
Naposledy upravil(a) bobe dne 04 led 2011, 19:07, celkem upraveno 2 x.
Maskot

#18 Příspěvek od Maskot »

bobe píše:...to co mne mate, vinutí ok ale napětí žádné :-) ještě proměřím vinutí u původního trafa a porovnám měření. Možná bude opravdu vinutí na trafu ve skratu....

RKS bezi,VN je a toto??Snad patogeni zona napric TV.
kokun

#19 Příspěvek od kokun »

bobe píše:... Jo a pokud je odpor na vinutí 0 ohm tak je vynutí v pořádku že jo ? :D. Tak teda nechápu kam pak se mi to napětí zatoulalo :D ...

A toto je čí zákon?
Pokud je tvůj, tak si ho honem nechej patentovat, než ti ho někdo sebere 8O :lol:
Ale nic si tady nevynucuj (hlavně ne "na silu" :P
Naposledy upravil(a) kokun dne 04 led 2011, 18:30, celkem upraveno 1 x.
Honza - kokúň

#20 Příspěvek od bobe »

No jo, ještě pořád existuje něco mezi TV a mnou co se nedá jen tak vysvětlit :-)
bobe

#21 Příspěvek od bobe »

kokun píše:
bobe píše:... Jo a pokud je odpor na vinutí 0 ohm tak je vynutí v pořádku že jo ? :D. Tak teda nechápu kam pak se mi to napětí zatoulalo :D ...

A toto je čí zákon?
Pokud je tvůj, tak si ho honem nechej patentovat, než ti ho někdo sebere 8O :lol:

No to já ne ne, to já četl u příspěvku od masar
kokun

#22 Příspěvek od kokun »

bobe píše:... No to já ne ne, to já četl u příspěvku od masar

:lol: :lol: :lol:
Honza - kokúň

#23 Příspěvek od bobe »

Ahaaa no jooo jsem to ale tydýt :-) vynutí si mou zvědavost nad záhadou vinutí toho trafa. :oops: :lol:

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku, vymazáno. Používej tlačítko "zaslat odpověď".Děkuji, Killroy
stevo59

#24 Příspěvek od stevo59 »

Ak to meriaš na js rozsahu, tak sa nediv. Iný dôvod ma nenapadá.
...kábel odrezaný na presnú dľžku je nutne krátky...
zvaty

#25 Příspěvek od zvaty »

Zdravím, potřeboval bych pomoc.Dostala se mi do rukou tv thomson 32wh412b.S určitou vadou, myslel jsem si že to bude eepromkou tak se ji zkusil nahrát do pc a přehrat ji na jinou, to se mi sice povedlo ale ten puvodní soubor se poškodil. Nwm jak je to možný ale nejde už nahrát zpět.a když ho otevřu v TC a dám editovat tak tam je cca jenom 50 znaku kdežto u normálního dumpu je cca 500 znaku.Proto sem se chtel zeptat zda někdo nemáte dump pro tento typ tv. Je to ETC210.Zkoušel sem tam dat software z 29DX400S tv se sice rozjela ale obraz je menší (dump je aasi pro menší uhlopříčku).

Duplicitní příspěvek byl smazán, viz pravidla. Killroy
Philip_Fry

#26 Příspěvek od Philip_Fry »

Tak to dolaď v SM, ne?
zvaty

#27 Příspěvek od zvaty »

už sem to vyřešil přepsal sem příponu souboru z hex na bin a pak to světě div se ten program přechroustal.
BOBOBO

#28 Příspěvek od BOBOBO »

Jó , to jsou ty špeky . Program od Matouška si přeje nejen bin , ale jedině BIN . To se člověk vyblbne a to jsem si za 300 koupil knihu , ve které je TENTO program používán . O této blešce ani zmínka . :D :lol: :D
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“