Proč to nepřevedeš sám? Stačí na to free prográmek, třeba "Bullzip PDF Printer". Je to vlastně virtuální tískárna. Ta tiskne všechno co na ní pošleš do PDF. Obrázky stačí označit a dát tisk. Za chvilku je to pdf hotové.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
EKKAR píše:Gepard - to úložiště je pouze pro registrované - nemáš něco jiného, kam by se dalo byť i při pomalejším stahu jít bez regu?
Zdárec,
bohužel, narazil jsem na to při hledání jedné e-knihy náhodou. Jen jsem to sem nahodil, ještě jsem to ani nestahoval. S tím upnutím jinam budu mít docela problém, mám dost nízkou rychlost ven ... zkusím tam napsat "autorovi".
Hafco díky , takto bez problému . A jak píšu , něco se dá z výšeodkazu otevřít . U toho co nejde se totiž neukáže ani možnost vložení hesla , kde to jde , tam se otavře . Zajímavé , plošňáky se po heslu otevřely , hlavní pdf dokument nikoliv .
No třeba právě ty zesiky . Když zadám otevřít desky , tak se objeví okno a tam zadám heslo a normálně se otevře , když chci otevřít pdf , tak se toto okno otevře na zlomek sec a zmizí . I několikrát , vždy pokud zadám otevřít probleskne .
Zaheslované je to oboje. Na mě vyskočí okno pro heslo když dám extrahovat a i když si dám extrahovat až ty desky. Co máš k tomu za heslo? Je docela možné, že je špatně. Mě to ale v takovém případě vyhodí další okno s chybami. Používám nějakou verzi RARu 3.8.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.