DVD SENCOR SDV-7102
Moderátor: Moderátoři
DVD SENCOR SDV-7102
12V naměřil sem 11,89V
-12V naměřeno - 11,92V
5V - 5,17V
3V3 - 4,1V
ted se rozjede displej,obraz z DVD leze,ale je tu chyba ta,že ihned jak se DVD probouzí se st.by tak se točí plnejma otáčkama SPINDLE MOTOR.napětí na něm 5,7V.
vůbec nemůžu přijít na to proč se ten spindle ihned otočí a vím že zrovna sencory sou pěkný kur..y.
- sasaopravar
http://www.sencor.sk/download.aspx
a tady jsem si všimnul co je napsáno na konci:
,,Firmware vypálte na CD. Vložte CD do rekordéru a potvrďte prevedenie aktualizácie. V priebehu aktualizácie neaktivujte žiadne tlačidlá na prístroji a diaľkovom ovládaní, počkajte na ukončenie aktualizácie. Potom prístroj REŠTARTUJTE!"
ale me spindle motor točí na plný otáčky a šuflík nereaguje na povely OPEN ani tak ani laser se ,,nerozsvítí".
ale jinak na displeji dvd se ukazuje OPEN,close,loading,ale s mechanikou to nic nědělá jen že to čí spindle pořád a nejde ho nijak zastavit
takže mě asi právě ani to cd by nepřečetlo
a dioda na pozici D10 sem patří jaká,to už je v cestě 3v3?tady ty diody někdo měnil,já jsem dával jiný podle toho co tam byly ale řekl bych tyhle sem nepatří.tam jsou ty bez písmen jen s barevným pruhem a ty sem nepatří od výroby.to sou myslím ty teslácký diody nevím teda ve starjch rádiich sem je casto videl.
nemá z vás někdo schéma tohohle zdroje?abych věděl co tam vlastně patří.Diody D10 a D9 tam sdal někdo jiný a já nevím jaký tam patří od výroby vůbec
na 5V je 5,2V jinak jsou napětí v mezích.
nevítě někdo co jak je označen originální páskový vodič k tomuto dvd?