Poštovné
Moderátor: Moderátoři
Poštovné
vždy do ...". Tato mně byla doručována domů osobně zaměstnancem nájemce. Nyní přišla ale složenka na menší částku, strhli si poštovné 35 kč. Nebyla mně tedy vyplacena částka uvedená ve smlouvě. Mám podezření, že to není fér, že ze mě dělají vola (moc se nemýlí). Jsem zaregistrován pouze na tomto fȯru, tak se ptám zde. Víte někdo?
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poštovné
nobis píše:... Mám podezření, že to není fér, že ze mě dělají vola ...
Vůbec se nepleteš.
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
Když nebudou reagovat, pošli za měsíc další. Doporučeně.
Já vím, mnozí na to hřeší, že je radši necháš dlužit pár korun, než bys ještě platil za rekomando, ale podstatný je fakt nedodržení smluvních podmínek.
Sjednanou částku jsou povinní platit tak, aby tobě dorazila ve smluvní výši.
podle toho, jak máš napsanou smlouvu, bych maximálně stanovil částku na další období "navýšenou o inflaci a další položky", aby jim byla zřejmá (ne)souvislost.
Ale pro tři pětky bych si fakt jako trotl nepřipadal, když to nechám být. Ty by mi vadily kdybych kupoval kilo brambor, ale ne když pronajímám patnáct hektarů pole.
vypláceli ve stejné výši až do r.2009. Mezitím nové vyhl. cenu několikrát zvýšily. Oni
nemají povinnost to pronajimatelům sdělovat, a ti se o to nezajímají. Těží z neznalosti lidí.
Námitka že si to má každý ohlídat, nemusí být splnitelná. Ne každý má čas a schopnosti
vyhledávat na netu nové informace, nebo zformulovat správně dodatek nájemní smlouvy.
A právník je drahý, opravdu drahý. Děkuji za příspěvky.