Zesilovač TESLA StudioSolo 130
Moderátor: Moderátoři
-
maxmagor
Zesilovač TESLA StudioSolo 130
Re: Zesilovač TESLA StudioSolo 130
Toto schéma mužeš odjednat na této stránce http://www.sweb.cz/servisdok/servisnidokumentace.docmaxmagor píše:Nevíte kde sehnat k tomuto zesilovači schéma? Nemáte ho někdo na disku?
Nemohl by mi nekdo kdo ma funkcni model nebo schema poradit jaky tam sou koncovy tranzistory
Jsou tam koncové tranzistory KD503.MESK píše:zdravim, nedavno jsem si koupil nefunkcni zesilovac STUDIOSOLO 130 a kdyz sem to otevrel a koukl na koncak tak na me vykouk misto vykonovyho tranzistoru nejakej triak, nejspis se v tom stoural nejakej stoural.
Nemohl by mi nekdo kdo ma funkcni model nebo schema poradit jaky tam sou koncovy tranzistory
ten zesilovac sem koupil i s kufrikem v kterim byli na dne nejaky zmuchlany noviny nebo co to vubec bylo, no a prave ted po tydnu kdy sem nedelal nic jinyho nez schanel podrobnosti o soucastkach ktery sou v haji me napadlo kouknout se co to vlastne v tom kufriku je, hadejte co sem nasel
MESK píše:tak to me po...
ten zesilovac sem koupil i s kufrikem v kterim byli na dne nejaky zmuchlany noviny nebo co to vubec bylo, no a prave ted po tydnu kdy sem nedelal nic jinyho nez schanel podrobnosti o soucastkach ktery sou v haji me napadlo kouknout se co to vlastne v tom kufriku je, hadejte co sem nasel
Uz sa neviem dockat,kedy to sem uploadnes
valla: jak si myslel to s tema 4ohmama
- 8ohm
- 15ohm
- 100V
- 0 (spolecna nula)
pro 8ohm a 15ohm ma vystupni trafo jen jedno vynuti (jedno pro 8 a jedno pro 15), proto nelze do obou paralelne!! propojenych zasuvek zapojit dva 8ohm reproduktory
-
vlasyk