Násilnosti a výhružky vůči veřejným činitelům
Moderátor: Moderátoři
Násilnosti a výhružky vůči veřejným činitelům
"Jsem zděšen nesmyslným útokem na kongresmanku Gabrielle Giffordsovou a její spolupracovníky," reagoval předseda Sněmovny reprezentantů, republikán John Boehner. "Násilnosti a výhružky vůči veřejným činitelům nemají v naší společnosti místo," dodal.
nemôžem si pomôcť, z takýchto vyjadrení mi je na vracanie. Pre mňa osobne nemajú miesto v spoločnosti násilnosti a vyhrážky starým ľudom, malým deťom. Napadnutia kvôly 20 eurám, vraždy pre 100 eur a podobne. Na streľbe do davu a šiestich mŕtvych, je postrelenie političky to posledné, čo mi vadí. zdesený i
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Čím to je, možno tým ako to media podajú, možno tým, že o dotyčnom nič nevieme ale našej predstavivosti to stačí, vidíme totiž symboliku, titul ktorý niečo predstavuje a nie konkretneho "tuctového" človíčka - vyššie postaveného, s ktorými je lepšie, výhodnejšie byť za dobre, aj keby to ako človek bolo hovädo
česť vínimkám
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Otázne tak zostáva - kto je vlastne páchateľom tých násilností? Ten, kto ich fyzicky vykoná, alebo ten, kto šíri silným, zatiaľ slobodným slovom násilnosti a nájde v dnešnej dobe jedinca, zapáleného jeho /de/magogiou - a o ľudí bez vlastnej súdnosti v dnešnej protichodne informovanej, vychovávanej a z/a/vádzanej spoločnosti nie je núdza - ktorý druhého vôľu rád vykoná a ešte sa cíti poctený tým, že to bol práve ON, kto sa stal vykonávateľom cudzej vôle.
Inu, je do dnešný trend, šíriaci sa z demokraticky sa nazývanej kultúry, ktorej sa klania tým viac ľudí, čím je úroveň myslenia nižšia. Nie úroveň života, vzdelania, kultúry - ale myslenia. Ľudia akoby s plným žalúdkom, počúvajúci klasikov, pozerajúci umenie, uspokojený svojím vzdelaním, imaním a postavením zabúdali "myslieť", dávať si veci do logického súvisu, uvedomovať si následky a to nie iba krátkodobé, ale najmä dlhodobé.
A tak máme globalizmus, terorizmus, anarchismus a iné -izmy, ktoré nahrádzajú do nedávna dominijúce iné /nebudem menovať/ -izmy. Ale človek je tvor vyvýjajúci sa, ale bez toho, aby sa občas obzrel a dal si námahu s odstupom času hodnotiť a najmä "prehodnotiť" to, čo mu dnešná doba prináša.
Sorry za ten výlev!!!!!
http://hnonline.sk/slovensko/c1-49386370-sudcovia-vyhrali-boj-o-platy
názor na fakty:
http://hnonline.sk/nazory/c1-49386040-harabin-je-zbabelec
citujem: "Odvolávajú sa na nález Ústavného súdu, podľa ktorého boli vysoké platy špeciálnych sudcov diskriminačné (čo vykrikoval aj Harabin ako minister spravodlivosti). Dotknutí sudcovia pritom nežiadajú odškodné za majetkovú ujmu - na to nemajú nárok, keďže ich platy určuje zákon. Vymysleli si, že zriadením Špeciálneho súdu im vznikla nemajetková ujma. Trpeli, lebo bola znížená ich "dôstojnosť a vážnosť“. "
Plus si hlasovali sami o sebe atď... trošku mi to pripomína tú klasiku, kde slobodne hlasujú dvaja vlci a ovca o tom, čo bude na večeru...
100 000 eur na hlavu odškodné, niektorí ľudia toto splácajú vo forme hypotéky 30 rokov, a banda dementov(teraz nebudem riešiť ktorých, do justície sa nevyznám, a problematika špeciálneho súdu nie je ani moje hoby) to dostane len preto, že sa cítili spoločensky znevážený.