Kompletní schéma zapojení elektriky škoda 120L
Moderátor: Moderátoři
Kompletní schéma zapojení elektriky škoda 120L
Měl sem knížky která se dávala k novýmu autu od výrobce jenže tu mě vyhodila matka a teď když je to potřeba tak to nemám
¨předem díky.
Hurvo píše:Pokial viem, tak v knižke k novému autu schéma nebola. Ja som mal neaké shémy, a tie boli rozdelené aj podľa typu a roku výroby auta, ale aj tak som 25% elektriky prerobil podľa seba a rôznych zlepšovákov z AR. Doporučujem urobiť plynulú reguláciu otáčok ventilátora (stačí výkonový tranzistor a potenciometer) to čo tam je nestojí za nič, a automaticé zapínanie ventilátora chladiča. schemu som mal z naekého AR, napájalo sa to na teplomer v palubovke. Super vec, šlape to do dnes. Ak chceš nájdem, oskenujem a pošlem.
Přesně ty schéma rozdělený podle typu a roku výroby myslím (samozřejmě i s legendou kvůli barvě drátů - jen pro jistotu )
-
P.TAZZ
-
P.TAZZ
NOHITS píše:Jestli můžu tak to uploaduju ale řekněte si kam (aby to co nejvíc vydrželo)
Sory za zdržení.
Nejlepší (teda aspoň pro mě by byl www.rapidshare.de
P.TAZZ píše:miroja píše:Mam to zoskenovane (J. Andrt, Automobily S105/120), ale nemam Ti to kam poslat.
hele chlape nechceš to šoupnout někam na net myslim že by se to hodilo i více lidem??
Co ty na to?
Kludne, dal som to na upload : / Schémata / Auto /S105_120_schemy.pdf
Ozaj, a nechces sa nahodou zaregistrovat ? Nerad odpovedam anonymom .
PS: Na Rapide to po 30 dnoch od posledneho downloadu mazu, ci nie ?
PS2: Sorry for delay, no menili mi v byte okna, a ten bordel co ti poloprofici sirili okolo seba ... UZ NIE !!!
PS3: Vobec by mi nevadilo, keby z Uploadu mohli tahat len zaregistrovani uzivatielia. Co na to admini?
-
P.TAZZ
miroja píše:P.TAZZ píše:miroja píše:Mam to zoskenovane (J. Andrt, Automobily S105/120), ale nemam Ti to kam poslat.
hele chlape nechceš to šoupnout někam na net myslim že by se to hodilo i více lidem??
Co ty na to?
Kludne, dal som to na upload : / Schémata / Auto /S105_120_schemy.pdf
Ozaj, a nechces sa nahodou zaregistrovat ? Nerad odpovedam anonymom .
PS: Na Rapide to po 30 dnoch od posledneho downloadu mazu, ci nie ?
PS2: Sorry for delay, no menili mi v byte okna, a ten bordel co ti poloprofici sirili okolo seba ... UZ NIE !!!
PS3: Vobec by mi nevadilo, keby z Uploadu mohli tahat len zaregistrovani uzivatielia. Co na to admini?
Zaregistrovat se chci už jak dlouho jenže mi to nejde,psal sem i adminovi a žádná odpověď,to víš že mě to taky s**e.
Vždycky mi to napíše děkujeme za registraci a nedorazí mi ten email na aktivaci účtu.
Jinak díky za upload.