Kde zrusit hlasku sprievodca noveho hardware.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hafca

#31 Příspěvek od hafca »

Podívej se o kousek výš co jsem psal o grafice a pak si přečti odpověď, která je o tiskárnách. :roll:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
tiktak1953

#32 Příspěvek od tiktak1953 »

Pani ,mal som vzdy iba jednu pripojenu!! Kamos mi tri nainstal,preto ze su podobne a mal som trochu probl.s PC, tak som tie dve len odobral instal.ovladace cez moznosti tlaciarne.nechcem Vam robit vel.problema.Akurat ma to po zap.tlac otravuje,nic viac.Ovladac od grafiky neviem kdemi chyba prepacte,lebo ta co je nainstalovana HP710c bez problemov tlaci.Este raz ,objavuje sa hlaska ze sa nasiel novy hardware HP720 a mam vlozit instal CD..
hafca

#33 Příspěvek od hafca »

Jestli se ti objevuje hláška, že byl nalezený nový hardware HP720 a chce to CD s ovladači, pak je ta tiskárna připojená k počítači a nejspíš i zapnutá. Buď jí odpoj, jak už jsem psal nebo nainstaluj ty ovladače.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
tiktak1953

#34 Příspěvek od tiktak1953 »

hafca,je to tazke pochopit,pisem to zrozumitelne ze: 1.)mam zapojenu iba jednu tlac HP710 s ktorov tlacim. 2.)Ked zapnem do sieti tuto 710 tak sa mi vzdy objavi hlaska ze bol nalezeny novy hardware HP720 a mam vlozit instal.CD.Naco mam instalovat tuto 720.tlac .ked ju nechcem.Ja som potreboval iba radu kde tuto hlasku zrusit,nic vic nic menej.Uz Vas velmi otrvujem,nechajte to tak.Cav, velka vdaka.
tiktak1953

#35 Příspěvek od tiktak1953 »

Viete ako som to vyriesil,aby ma neotravovala stale ta hlaska?Dal som si tu ponukanu tlac nainstalovat, teraz mam instal.dve pouzivam stale jednu a pokoj s tym otrav.hlasenim.
Gringo_Joe

#36 Příspěvek od Gringo_Joe »

reseni vskutku salamounske.. co jsme to za support, ze nas to nenapadlo hned;-)
tiktak1953

#37 Příspěvek od tiktak1953 »

Gringo...,Cav ,kriza sa aj takto prejavuje na nas.som rad ,ze si ma aj takto podporil.Ako zrusim "pripojit podpis" dole,lebo ked mi kamos pri prihlasovani pomahal, tak sme nevedeli co napisat do "pripojit podpis "a dali sme tam hovadzinu.Skusal som to v nastaveni zrusit ale stale sa to objavuje,nechcem to tam mat,alebo ked tak nieco ine.Vdaka.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“