Samsung-nechce naskočit
Moderátor: Moderátoři
-
Radim12
Samsung-nechce naskočit
Víš,radit je jedna věc ,ale tady mi připadá,že si lidi chtějí za každou cenu ušetřit pětikilo za opravu......Kolik je tu lidí,kteří mají elektroniku jako koníčka a nebo zaměstnání ??? Bohužel ,podle toho taky vypadají přístroje přicházející do opravy...poslední záchranou je servis,protože dotyčný vyzkoušel všechno,co mu kde poradili......galjo píše:To je teda dobrá rada. Dúfam že budeš spokojný ked niekto tebe tak poradí.MirekMH píše:Dobrá rada: vůbec to nevypínej a buď rád že běží.....
-
Radim12
-
Radim12
-
Radim12
-
213.29.34.70
Radim12 píše:Koho jsem podrazil? TV běží! Díky. Opět se mě potvrdilo, že 90% závad jsou banality. Byly to elyty. Mám své zkušenosti se servisy ať už elektro nebo auto a vím že by mi tam "vyměnili" (někdy jen naúčtují) ještě půlku TV popř. moto aby si přilepšili. Neříkám, že to mají snadné a vydělat dnes na opravách není lehké, ale okrádat se nenechám a co jde si opravím doma! Neříkám, že neexistují seriózní servisy, ale já jsem na takový ještě nenarazil.
Možná jsem použil špatné slovo. Nejsou to banality, ale v domácích podmínkach často snadno opravitelné závady. Raději obětuji trochu času a pokusím se závadu odstranit sám. Kdybych vědel, že zaplatím jen co bych měl, klidně mu televizi zavezu a nechám mu zaslouženě vydělat. Jenže tohle je kolotoč nespokojených opravářů kteří si stěžují na malé zisky, málo zákázek a rozdrbané TV a nespokojených zákazníků, kteří si to po zkušenosti se servisem zkoušejí opravit sami, protože mu neveří.
Jo ona ta sranda je v tom ze na to musis prijit. Delam notebooky a v Toshibach je v jedne serii vada. Trvalo mi tri dny nez jsem na to prisel co tomu je. Kdybych zakaznikovi rekl co tomu opravdu je myslis ze by mi to zaplatil?Radim12 píše:Jednou a na posled jsem dával televizi do opravy. Zaplatil jsem 550 korun za vyměnění spáleného výkon. odporu který stojí cca 5 Kč. To si to radči opravím sám, pokud tomu "trošku" hovím. A na radu se ptám proto abych nad tím zbytečně dlouho nebádal, když už se stím někdo setkal a ví co by to mohlo být.