Co s tím teletextem?
Edit, psal jsi, že ten novější model používá jiný typ TXT karty. To by znamenalo, že "mám pořízeno". Pro případ, že mám kliku na ten starší model, co ještě zkusit?
Moderátor: Moderátoři
Duvsan píše: Co s tím teletextem?
Edit, psal jsi, že ten novější model používá jiný typ TXT karty. To by znamenalo, že "mám pořízeno". Pro případ, že mám kliku na ten starší model, co ještě zkusit?
Jenom to, že se musel nechat "odstát", kým jej bylo možné znovu zapnout. S tím střelením jsem to možná měl rozepsat. To bylo tak, že při pokusu uložit naladěnou stanici zatuhnul, zbylo jenom jej vypnout. A někdy po zapnutí "střelil", jak to někdy umí tráfko.kokun píše:Pak zhasnul a musel se nechat "uklidnit". Stalo se mi taky, že "střelil".
No že mám hotovo. Nemám správnou kartu, nebude teletext.kokun píše:To by znamenalo, že "mám pořízeno".
Duvsan píše: Tak mistře, děkuju za ochotu a vzácnou trpělivost. Ať Ti ještě nějakej čas vydrží.
Duvsan píše: Tak jsem tam osadil "nový" modul 6PB 004 23, řídící IO má SAA5246P7/H a TV ani nezesynchronizuje obraz. Pokud jde o modul z C445, tam je SAA5243P/H, novinka je, co doposud unikalo mé pozornosti, že když jako zapnu TXT, sice nic nezobrazí, ale nejde přepínat předvolby. Když poté "vypnu" TXT, normálně přepínám dál. Znovu jsem zkontroloval desku TV, je tam všechno pozapojované, nechápu tomu.