A co sa tyka mladeze a elektroniky: Uz to fakt vymiera. V Ruzomberku poznam len par ludi, ktori sa tomu riadne venuju tak ako ja, ked poviem kamaratom o tranzistore, tak na mna vyvaluju oci, ze co za p... to trepem
Dobrovolny rocny poplatok za ftp a podporu webu..
Moderátor: Moderátoři
Odpoved
A co sa tyka mladeze a elektroniky: Uz to fakt vymiera. V Ruzomberku poznam len par ludi, ktori sa tomu riadne venuju tak ako ja, ked poviem kamaratom o tranzistore, tak na mna vyvaluju oci, ze co za p... to trepem
-
Návštěvník
MaxRampage píše:Já mám spíš problém sehnat některé součástky...treba jsem si myslel že KC238cky se kteryma delam kazdy 2hy zapojeni (pravda jsou to uz starsi planky) se daji bezne sehnat...Ale prijdu do GeS Electronics a reknou mi ze ty uz davno ani NEDELAJI tak pak litam a schanim...Jo a ohledne ty platby...sice možná tvrdíte že to není aktuální...Ale naši (hlavně táta) neradi lítají po bankých a nebo poštách...Já si ke schránce klidně dojdu...A tak me napadlo že pokud (doufam) se tu ty příspěvky prosadí bych to bohužel MUSEL posílat poštou ...![]()
No ale na druhou stranu...Proč ne???![]()
![]()
PetrK
DikyTo na mě když jdu pro součástky v prodejně hledí pohledem : "Co tady chce ten prcek???" a tak podobně
Plně s tebou souhlasím, jsem na tom věkově tak jako ty a mám podobné zkušenosti,navíc ze svého okolí neznám nikoho,kdo by se zajímal o podobnou tématiku.Jinak jsem taky ochoten prispět nějakou tu korunu.
Jinak se chci zeptat na něco co se tu ještě neprobíralo a sice já mám net bezdrátovej,jsem připojen na místní sít za 200Kč měsíčně,což je super,ale hrozí u mě,že chci koupit byt a tím se přestěhuji.Pokud se naskytne příležitost třeba někde v okolní dědině a tam nebude možnost se připojit na net a telekomu cpát prachy nebudu,tak to se pak odhlásím abych neplatil nebo nebyl vedenej za neplatiče nebo jak by to bylo?Je to jen předběžný,může to být za měsíc,nebo za 5 let to stěhování.
Kocur píše:Pokud se naskytne příležitost třeba někde v okolní dědině a tam nebude možnost se připojit na net a telekomu cpát prachy nebudu,tak to se pak odhlásím abych neplatil nebo nebyl vedenej za neplatiče nebo jak by to bylo?Je to jen předběžný,může to být za měsíc,nebo za 5 let to stěhování.
Myslis za neplatica na tomto webe?
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Alovka: Se servery nedělám dlouho, ale četl jsem, že na ten tvůj bude běžet WIN NT. Nestudoval jsem jeho strukturu, ale pokud se nepletu (je to ale možný), tak NT nemají oddělené jádro systému od grafického režimu. Nebude v zájmu HW prostředků běžet pod systémem typu UNIX a vypnout nepotřebnou (alespoň po většinu času) grafiku?
Tak zatím počítej s mojí cca stovkou, později přihodím (až to bude z mý kapsy)
- alovka
- Zakladatel fóra/superadmin
- Kontaktovat uživatele:
Linka prozatím 512/512 DSL, později SDSL 1Mb/1Mb.
Jinak systémy Unix neznám, takže vše dělám tak ať to můžu dělat vše bez pomoci. No a licenci mám na okna.
-
Návštěvník
příspěvek na provoz ftp
Náklady
Re: Dobrovolny rocny poplatok za ftp a podporu webu..
Raptor181 píše:Kolko by ste boli ochotny dat rocne za pristup na ftp a zaroven podporili tento web?
souhlasím - jaké je číslo ůčtu anebo adresa,kam to poslat?