Zamena monitoru, nejde obraz na lcd, jak nastavit novy monit

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robo

#16 Příspěvek od robo »

p32: Pokud myslis tim "ale fakt to tak jde, jak jsem psal." nouzovy rezim, tak neco k tomu:
Pres F8 jsem se dostal do nabidky. Prvne jsem vybral polozku Nouzovy rezim. A na monitoru po dlouhych minutach, dal jsem tomu cas, jen temne modra barva. Druhy pokus. F8 a vybrana polozka moznost spusteni VGA. A stejny. Temne modra barva.
Jeste me napadla moznost ze zapnu repro. Ze bych podle mozneho zvuku zjistil jestli system najel. Ani to neslo. Vlastnik pc nemel nainstalovan ovladac zvukovky. :)
Pokud nema nekdo dulezity napad, ci doplneni, toto tema uzaviram a dekuji vsem za pomoc.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Tak mě to šlo včera asi až na 5. restart a 3. vypnutí a už jsem si připadal jak ve školce. :wink: Jinak se mrkni tady na to, jestli ti to třeba pomůže v budoucnu: http://extrawindows.cnews.cz/jak-obnovi ... ch-souboru
pigeonit

#18 Příspěvek od pigeonit »

Povětšinou pokud PC nechce bootovat ani do nouzáku stačí projet disk pomocí chkdsk.
Čili:
1. Boot z instalačního CD Win - spustit konzoli pro zotavení (R)
2. Spusit chkdsk /R nebo /F teď z hlavy nevím
3. Boot z HDD - mačkat F8 - najet do nouzáku, nebo VGA režimu
4. Nastavit rozlišení
5. Normálně nabootovat

Platí samozřejmě jen pokud nejsou nějaké větší potíže, tedy například v zde zmíněném případě.
PotPalo

#19 Příspěvek od PotPalo »

Nastala hold zložitá doba... Na windows 98 stačilo stlačiť F8, vybrať "iba MS-DOS", a odtiaľ sa dalo spustiť SCANREG na obnovenie registrov, alebo SCANDISK na kontrolu disku. Teraz aby človek nosil niekoľko CD s utilitami...
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Nebo plnou peněženku a seznam blízkých hospod a za půl hodinky je mu to fuk. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“