Internet Explorer 8 katastrofa.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Internet Explorer 8 katastrofa.
- Gringo_Joe
- tiktak1953
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
- tiktak1953
Možná ti napoví výřez obrazovky pro export toho co chceš.
- Přílohy
-
navod.jpg- (80.87 KiB) Staženo 87 x
v otevřené Opeře klik na horní lištu "Nástroje", vybrat "Nastavení", v otevřeném malém okně vybrat záložku "Pokročilé volby" a v tam v levém sloupci vybrat položku "Programy". Uprostřed okna se objeví řádek "Při spuštění Opery ověřit, zda je výchozím prohlížečem" - ten zatrhnout. Vše pozavírat, zavřít Operu a znovu ji spustit - pokud nebyla Opera doposud výchozím prohlížečem, otevře se okno s otázkou "Opera není nastavena jako výchozí prohlížeč, chcete ji tak nastavit? Ano - Ne." Kliknutím na "Ano" celé nastavení potvrdíš.
Na Explodér se vykašli, je to trest všem uživatelům Woken za jejich hříchy minulé, současné i budoucí...
A kutilmile - nelituju tě
- tiktak1953
Pani este ma napadlo,neda sa mi zrusit posledny dokument co sa mi nepodaril vytlacit,viem ako sa to robi a ani na piaty krat sa mi ho nepodarilo zrusit ,ani opat ho vytlacit.
- tiktak1953
Na to poznam ine forum ... upramene.cz nepomylil si si web nahodou ?
To mi tak pripomenulo ze by som mal ist skontrolovat studenu fuziu na grafickej karte lebo len vcera som ju prepojil s heatpipe na procesore a vyrobca grafiky pise ze do 12hodin by uz PC malo bezproblemov bezat bez externeho napajania .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
- tiktak1953
zbytečně napadáš druhé, co si možná dělají jen legraci. Zkus popisovat problém tak, že sem zároveň dáš podrobné informace. Popis počítače (stáří, CPU, paměť atd.), druh tiskárny a připojení a operační systém. Udání Windows 7 není moc přesné, piš jestli je to 32bit nebo 64 bit a která verze. Ono se to opravdu liší k podrobnější radě, co s tím. Někteří nevědí co s prachama a mají i 4 počítače a z toho jeden notebook a na každém jiný OS. Jak potom máme hádat, co máš na mysli ?
Kolik kdo má roků, tak to není důležité. Záleží jen na přístupu a motivaci.
U tiskáren HP jsem podobný problém ještě neměl, u skeneru HP ano - dost nehygienicky zpomalil počítač pod WXPP, pokud byl připojený, někdy ho i zakousnul. Asi tak po měsíci, když přišlo mezitím několik aktualizací WXP, jsem ho přeinstaloval (od HP jsem si stáhl znovu drivery) a už to dodnes chodí dobře.
Mimochodem, trochu mě překvapilo, jak to utíká: koukám na kalendář a taky mi táhne na 58.