LCD nebo CTR?
Moderátor: Moderátoři
-
Radim12
LCD nebo CTR?
Zkus si přečíst tenhle článek:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
Ale když tohle nahodíte na nějakém PC fóru,zůstanete většinou bez povšimnutí,nebo vás ukamenujou,vždyť oni jsou odborníci a mají "pro jistotu ve svém PC zdroj 650W a podobné šílenosti....
Ale zase jsem se nějak rozkecal,tak se omlouvám,můj verdikt zní: Klidně LCD,je to ůplně o něčem jiným než CRT. Kdo to neměl neuvěří.
To DjRix
S tím zdrojem a grafikou to nebyl dobrý příklad. Měnil jsem grafiku a musel jsem vyměnit nakonec i zdroj, který jí neutáhnul. Při běžné práci v pohodě, ale při velkém zatížení ve 3D se počítač sekal a restartoval. A není to zkušenost jen z jednoho počítače, pokud už ve skříni není pořádný zdroj 400W a víc, pak je na neustálé problémy zaděláno. Stačí mít 2-3 velké disky, 2 DVD mechaniky velkou paměť a pořádný procesor a těch 400W je jen tak tak.
S tím zdrojem taky hodně záleží na jeho znacce. Treba 250W FORTRON = 400W NO Name a mozna jeste vic. Ale 400W u klasickeho kumpu je ulet kam by se to ztratilo?
No a stím zdrojem?: Zrovna v to článku na pct je rozdíl mezi v klidu (130W) a zatžením 3D testy a hrami (150W) jen 20W,příkon 150W je pořád sotva polovina příkonu 400W zdroje,a to je to pořád příkon!! Čili když vezmu v potaz ůčinnost tak pajšl v komplu jim žral tak 120W.
Já osobně mám v PC zdroj KME 350W,osazený 2 disky,DVD-RW a DVD-ROM mechaniky,1GB ram,TV kartu,zvukovku Augigy4,grafika X1600,deska NF4. Ještě se mi nestalo že by se sekl kompl,na vypínaní používám mód S3.Odběr ze sítě jsem neměřil,ale víc jak 200W to nebude.
-
Návštěvník