Openfire

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pepe363

Openfire

#1 Příspěvek od pepe363 »

Zdravím,

mám problém s Openfire. Právě jsem ho nainstaloval na server s Ubuntu 10.10. Apache a SQL server jsem také nainstaloval. Po přihlášení do openfire admistrace, do té prvotní, kde vybírám databázi, a na konci zadávám heslo, se dostávám na nepřekonatalné problémy.

Pokud vyberu externí databázi, vypíšu URL na localhost, zadám login s heslem, skončím u chyby že není možné vytvořit spojení do mySQL databáze. Pokud tento krok vynechám, a vyberu použití interní openfire databáze, zaseknu se na posledním kroku, a to zadání administrátorského hesla. Opět to hlásí chybu. Pokud tento krok přeskočím, a zadam adresu pro administraci, vyplním defaultní admin bez hesla, vyskočí na mě tato vyjímka:
Nevíte někdo jak to uchodit?

Díky
Přílohy
vyjímka.JPG
(156.46 KiB) Staženo 181 x
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Já nevím, hlásí ti to chybu hned na prvním řádku, že nemůže spustit nějakou třídu atd. Řekl bych, že máš asi nastavené špatně spouštěcí parametry. Např. v PHP toto někdy hlásí pokud není řádek ukončen středníkem a tak je prováděn vlastně neplatný příkaz.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Lenze Java nie je PHP...
Ako si to instaloval - z DEB balika? Mas Javu od SUNu?
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Já vím, že Java není PHP. Dával jsem to přece jako přiklad. :wink:
pepe363

#5 Příspěvek od pepe363 »

rnbw píše:Lenze Java nie je PHP...
Ako si to instaloval - z DEB balika? Mas Javu od SUNu?

Ano, instaloval jsem z .deb balíku. A javu jsem instaloval apt-get sun-java6-jre
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“