ee dakujem ale ten tvoj odporucany nieje 16:9 a nepozna HD rozlisenia. Takze nechcem

)))
Z XBMC idem totiz v HD 1920x1080 a zo skylinku tiez... ...a spotrebu ma moj len 190w a nie 235
A ziarovka v rezime THEATER vydrzi 3000 hodin. V tom tvojom odporucanom ma zivotnost 4000 a v eco mode 5000 takze tam po vypocitani nakladov az taka velka uspora nieje

. Navyse mne obcas treba dosiahnut 300" aj z mensich vzdialenosti a tento to dokaze aj vdaka ucinej a dobrej optike a manualnemu zoomu. A lampa do neho stoji 205€ moja 180€ a podla tech.spec. lampy to az na vydrz nieje velky rozdiel o svietivost mi nejde, pretoze mam cisty obraz a jasny uz pri polovicnom otoceni zaluzii

, ktore mam aj tak vacsinou zatiahnute, lebo byvam v rd a rovno z ulice mi vidno do obyvacky

. Dokonca mu nevadilo ani osvetlenie izby z krbu a to uz je co povedat
Navyse to bude asi naozaj ziarovkou, pretoze som ho musel prepnut do living room aby sa dal pozerat ak mam zapnutu neonku v obyvacke... /maly strop

/. A to som doteraz estre nemusel...
Skratka porovnavame neporovnatelne, pretoze tw20 je uplne z inej kategorie...
Epson EMP-TW20
Projektor Epson EMP-TW20 patří mezi projektory disponující rozlišením "širokoúhlého NTSC" s technologií 3LCD. Obraz je nezvykle velký a se slušným zoomem. Celkově za své vybavení a vlastnosti získal ocenění "TIP" v testu časopisu Home Cinema 02/2006.
Len dodam ze este dnes sa predava za cca 850€ takze sa mi to stale oplati