Nefunkční zdroj, chassis 11AK30
Moderátor: Moderátoři
- Philip_Fry
ale ten kdo se na to díval předemnou toho znám.je i tu na basltírně registrován.nevím pod jakým nickem ale tmě to nezajímá.že prej vypájel (ještě když šel primár)BUčko napojil žárovku 100W na kolektor,(ledka vpředu svítila)zdroj cykloval,žárovka nesvítila a jak to zapl s tou žárovkou po druhý tak mu střelilo prej podle jeho slov něco třínohýho vpředu ve zdroji.takto to řekl on.takže mu střelil FET a ted se s tím tady se..ru:-(
FET tam mám ten P4N60... už se neproráží.
a najednou Telka běžela. na pozici C623 byl osazen 47uF/160V a ve schémě je 33uF/160V.osadil jsem tam ten 33mikro.a na pozici C603 patří 1uF/50V.na šasi byl osazen 2,2uF/100V.ten 2,2 mikro jsem tam nechal.
telka běžela.nechal jsem ji běžet bez signálu.(na obrazovce probíhalo odpočítávání 5min pak se telka vypla do st.by .,ale mě se vypla po uplynutí této doby ale zdroj cykloval.
vyndal jsem BU na kolektor připojil žárovku a zdroj opět cykluje
do buzení BUčka jsem tam dal 22mikro místo 10uF.
a jak vidím telka si dělá co chce.když odpojím žárovku od řádku tak aby zdroj necykloval,tak někdy ji ovladačem probudím ze st.by (že svíítí zelená led) a někdy ne.
mimochodem nebral sem to teda v potaz ale odpor R824 (1ohm) který je za L808 je zde osazen s hodnotou 5R6 5W.ale to není ten důvod
taková závada se tu již na EB řešila v tomto vlákně ale boužel nedořešila:-(
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=11ak30