LCD nebo CTR?

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hafca

#16 Příspěvek od hafca »

rnbw píše:Vyrabaju a predavaju sa hrozne smejdy - aj CRT aj LCD, takze pozor na to. Stale sa hovori, ze technologia tak pokrocila, ze vsetko je vyborne, akurat to nie je pravda - vzdy a vsetko treba vidiet na vlastne oci.
Nalepky 500W (a pod.) na mnohych zdrojoch mi pripominaju uz PMPO vykon zosilnovacov

S tímhle se dá souhlasit. u Těch zdrojů už to tak černě nevidím.
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

Zdroje su ako ktore - mam DTK 200W, co vyzera vnutri lepsie (a funguje tiez lepsie) ako plno "400W" smejdov. Samozrejme existuju aj kvalitne vykonne zdroje.
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jirka »

DjRix píše: Já bych se toho LCD za 4 tisíce nebál. Pokud použiješ to nativní rozlišení jak tu někdo psal tak to vypadá krásně.

Já bych se naopak bál, že budou použity nekvalitní LCD panely a rychle budou přibývat vadné body, je to hodně levné a určitě z KB Expertu.
A když na monitoru bude časem svítit 15 bílých bodů, nebude to nic příjemného.

Jinak proti LCD nic nemám, je to paráda, dá se na to koukat klidně celé noci (vlastní zkušenost :) ), jen bych si připlatil, a snažil se najít trochu kvalitní LCD.

Připojuji stručný přehled LCD, je to z Computeru, tak to berte s rezervou.

http://www.nahraj.cz/uploads/862001683/Xty/lcd1.png
http://www.nahraj.cz/uploads/679407963/HRG/lcd2.png
Radim12

Koupeno

#19 Příspěvek od Radim12 »

Tak jsem se rozhod po rozvaze koupit LCD. Záruka 2 roky, tak co. Měl jsem možnost srovnání s kvalitnějším i podstatně dražším monitorem přímo v prodejně a na první pohled jsem nenašel rozdíl. Monitor je bezvadní až na vf pískání ve vypnutém stavu. Jakmile ho zapnu tak už nepíská, ale v režimu SB píská. Zítra ho jdu vyměnit a pak uvidím. :(
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“