nastavenie outlooku!

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
palo1129

nastavenie outlooku!

#1 Příspěvek od palo1129 »

Ahojte, potrebujem poradit ako nastavit Outlook doma a v praci. Mam nastavenu GMAILovu adresu na oboch mietach rovnaku (doma aj v praci) tak aby sa ponechavali kopie sprav na servery gmail. Pustim si v praci Outlook, a stiahnu sa mi vsetky nove spravy. Ked si vsak neskor pustim doma outlook tak spravy, ktoré sa mi odoslali v praci sa mi uz doma neodoslu. Viete ako to nastavit, aby sa mi odosielali aj doma aj v praci?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Úplně jsem to nepochopil, doma chceš vidět zprávy, které jsi odeslal v práci?
Obávám se, že bez exchange serveru to není řešitelný, ale Gmail neznám, musel by podporovat IMAP4.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Gmail podporuje IMAP a Outlook tiez. Nastav to podla navodu od Google.
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Jo rnbw , zkoušel jsem dle návodu dělat zálohu pošty , ale mé zůstatkové IQ na to nestačilo . Měl jsem zde ( s odstupem času) dva PC mágy . První něco zadal a trvalo skoro půl hoďky , nyní zde byl jiný , otevřel adresář , šipkou přetáhl na plochu a prý hotovo . No a nyní babo raď .
pigeonit

#5 Příspěvek od pigeonit »

Ano IMAP je ta správná volba. V Outloooku 2007 již jde nastavovat kam se mají ukládat odeslané zprávy pro každý účet. Je tedy třeba nastavit aby se ukládaly do složky IMAP Odeslaná pošta (či Sent) a nikoli do Odeslané pošty v Osobních složkách.
Pokud to tedy z toho popisu dobře chápu o co ti jde? Abys nahodil IMAP, musíš zrušit současný účet a vytvořit ho znova jako IMAP. Staré položky si předtím přesuň do těch osobních složek a po vytvoření IMAP účtu je naházej zpět na server.

Návod na nastavení klienta:
http://mail.google.com/support/bin/answ ... swer=78799

Nejdříve je třeba mrknout, zda máš IMAP na GMailu povolen:
http://mail.google.com/support/bin/answ ... v=%20topic
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“