Zapojení Power On Ethernet
Moderátor: Moderátoři
Zapojení Power On Ethernet
Chtěl bych se zeptat jak je zapojené pasivní POE, konkrétně mi jde o to, jestli je napájecí napětí na obou stranách adaptéru, nebo jen na straně směrem k zařízení ( ne k PC)?
AP mám napájené pomocí toho pasivního POE s jedním napětím a na druhou stranu LAN kabelu chci připojit VOIP, který má ale napájecí napětí jiné. Tak jsem myslel, že bych tam dal další pasivní POE směrem k VOIP a to napájel jiným napětím. )
Jen mi jde o to, aby se to "netlouklo" ty dvě napětí.
Díky za odpověď.
- Přílohy
-
POE.jpg- (12.9 KiB) Staženo 103 x
Na střeše mám nějaký NanoStation od UBIQUITI nebo co je to zač.
Ale tam je napětí myslím 5V ,ale napájení WELL 3195IF PoE je 9V.
Tak proto to musím nějak oddělit
Jinak jsem našel zapojení toho POE.
Příště prosím obrázek oříznout na to podstatné. Například takto.
Díky, Hill
- Přílohy
-
poe2.jpg- (98.73 KiB) Staženo 49 x
Proto připojím dotaz jestli lze PoE adaptér k AP MikroTik SXT 5nD r2 (obr. 1) nahradit adaptérem od AP NanoStation 2 (obr. 2). Obrázek 2 je ilustrační - od NS2 je adaptér stejný ale bez nápisu. MikroTik jsem sehnal bez adaptéru a nejsem si jistý jestli je náhrada použitelná.rnbw píše:Napriklad Mikrotik na to serie a nie je jediny...
- Přílohy
-
PoE injektory.jpg- (34.57 KiB) Staženo 49 x
- pocitujlasku
Ja sa drzim toho, ze domace zariadenia funguju do tych 24V, "profi" potrebuju 48V.
Běžné PoE injektory jsou pro rychlost do 100Mbps ale třeba MIKROTIK Gigabit PoE injector má být do 1Gbps. Vzhledově to vypadá téměř stejně jako běžný 100Mbps injektor na obrázku 1 výše. Je snad rozdíl ve stínění nebo kabelech?