Software na otočení fotografií

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Andrea

#61 Příspěvek od Andrea »

Cust píše:Andreo, ty jsi jak malá holka, které se sebere lízátko. Nikdo ti nic neoplácí, jen jsem tě upozornil na gramatickou chybu.
Jestli ti fakt jde o to slovo bezestrátový, tak se mrkni, kde jsem něco editoval a zjistíš, že slovo bezeztrátový jsem napsal o několik minut později, než jsi mě na nějakou chybu upozornila.

No, ale jestli ti to udělá dobře, tak se přiznávám, že jsem jistě slovo bezeztrátový napsal špatně už mnohokrát (byť třeba ne zde) a jistě ještě napíši - omlouvám se tedy i za to, že to provedu.

Slovo bezestrátový jsi napsal tady a zeditoval jsi ho, když jsi zeditoval to slišet, jenže jsem nebyla taková svině a neupozornila jsem tě na to, tak za tím tvým příspěvkem nebyl další a proto se ta editace nezaznamenala. Ty se chováš jak malej kluk, co sebral spolužačce lízátko a lže, že on to nebyl.
Cust

#62 Příspěvek od Cust »

Andreo, ty jsi jak malá holka, které se sebere lízátko. Nikdo ti nic neoplácí, jen jsem tě upozornil na gramatickou chybu.
Jestli ti fakt jde o to slovo bezestrátový, tak máš pravdu, že jsem slovo bezeztrátový napsal později co upravil onu hrubku. Nicméně nevím jak to myslíš s tou chybou.
Už bych se na to raději vybodnul - ono mě vlastně ani nezajímá co si o tom myslíš.

No, ale jestli ti to udělá dobře, tak se přiznávám, že jsem jistě slovo bezeztrátový napsal špatně už mnohokrát (byť třeba ne zde) a jistě ještě napíši - omlouvám se tedy i za to, že to provedu.
Bernard

#63 Příspěvek od Bernard »

Já bych byl zřejmě schopen napsat bezstrátový, takže tato diskuse nebyla úplně zbytečná, jinak bych si to asi ani neuvědomil. Děkuji.
Cust

#64 Příspěvek od Cust »

Aha, s tou editací jak píšeš je to hezké - já o tom nevím. :)

Jsem rád Bernarde, že i tato plochá diskuse je k něčemu. :)
Andrea

#65 Příspěvek od Andrea »

Tady ses k té editaci přiznal
Cust píše:že jsem slovo bezeztrátový napsal později co upravil onu hrubku.

a tady
Cust píše:Aha, s tou editací jak píšeš je to hezké - já o tom nevím.

to zase popřeš. Pak kdo u toho psaní chlastá. :roll:
Cust

#66 Příspěvek od Cust »

Já jsem se k ničemu nepřiznal, jen jsem psal, že máš pravdu, že jsem tu opravu provedl později...
Stojím si za vysvětlením: Aha, s tou editací jak píšeš je to hezké - já o tom nevím.
Celou dobu jsem netušil, o co ti jde, nyní už to vím, ale už si nepamatuji co jsem editoval a co ne.

A víš co? Vykašli se na mě... :roll:
Cust

#67 Příspěvek od Cust »

Ten text jsem totiž psal dříve než jsem si přečetl tvůj, který jsi odeslala o něco dříve. :pako:
Andrea

#68 Příspěvek od Andrea »

Cust píše:Ten text jsem totiž psal dříve než jsem si přečetl tvůj, který jsi odeslala o něco dříve. :pako:

Dyť jo, nejdřív jsi napsal ten příspěvek s bezestrátový a až pak jsi slišel opravil na slyšel a bezestrátový na bezeztrátový. Z časů vložení a editace a přiznání
Cust píše:že jsem slovo bezeztrátový napsal později co upravil onu hrubku.

je to více než jasné, ale asi to editoval někdo jiný, zatím co ty ses válel někde pod stolem, když o tom nevíš. :twisted:
Crifodo

#69 Příspěvek od Crifodo »

nechcete se už na ty časoprostorové manévry 🤐? :wink:
Cust

#70 Příspěvek od Cust »

už na to několik hodin :wc:
:lol:

PS: Začínám mít Crifodo ale strach, že se ještě poseru před posráním... 8-)

EDIT: nebo se píše posráným???
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Habesan »

Také nemám rád ztrátovou kompresi, ale ve srovnání s rozšířeností JPEGu mi nezbylo nic jiného, než se ho pokusit naučit.

Kdybych se potřeboval naučit PNG, učil bych se PNG.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“