Tak jsem dostal NTB na opravu....

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Davidus
Zablokován
Zablokován

Tak jsem dostal NTB na opravu....

#1 Příspěvek od Davidus »

:roll: :arrow: https://picasaweb.google.com/cada.david ... directlink
je to normální? Minule jsem od stejné rodinky dostal video na opravu, byl v něm zabořený rohlík :idea: (děti 10-18 let)
Hrnous

#2 Příspěvek od Hrnous »

u asusu uplně normánlní.. pant ztuhne jako by byl slepený sekunďákem, vypadá to ještě relativně dobře na některé případy kdy se vylomí i kus panelu.. vyšrubovat pant nahřát rozdělat, vystružit nebo roztáhnout namazat smontovat a vyztušit vylomenou část..
Gringo_Joe

#3 Příspěvek od Gringo_Joe »

kdyz teda pomineme, ze na tom vecerelo nekolik generaci, tudiz se jedna o rodinny kus nabytku, tak tvoje jedina otazka je, ze pry jestli je to normalni..
Asi jo.. Kazdy povazuje za normalni neco jineho.. Kdysi jsem dostal do opravy nejaky stary desktop (jeste bedna nalezato), byla to bud 486tka, nebo ranne Pentium.. A borec v sachte pro CD-ROMky choval nejakou mys, nebo krysu, nebo tak neco.. Vsude v kompu nasrane, ohryzane draty (v ruznem stadiu od jednou kousnuto po holy vodic) a vsude pooxidovane od chcanek.. Skoda, ze jsem tehdy jeste nemel fotak..
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Gringo_Joe píše:Skoda, ze jsem tehdy jeste nemel fotak..

Haha :evil:
Přílohy
mysi_pc 005.jpg
(102.35 KiB) Staženo 193 x
mysi_pc 004.jpg
(165.86 KiB) Staženo 254 x
Hrnous

#5 Příspěvek od Hrnous »

to nic není proti počítači, který jsme řešili nedávno, prý nejde vůbec,po otevření vyletěl smrad, v casu myší hnízdo jedna zdechlá myš, celý caseprochcaný od vrchu až důle,grafika kvůli svojí poloze, kde na ní asi myší spaly jeden veliký škvarek jak deska zoxidovala.. no škoda mluvit
Banda

#6 Příspěvek od Banda »

A jak se taková myš může vůbec do pc dostat?
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Ten notebook je vhodny akurat tak na suciastky, nie na opravu... Tiez som raz dostal jeden notebook - cely jeden pant vylomeny, LCD prasknute, zakladna doska nefunkcna...
Hrnous

#8 Příspěvek od Hrnous »

jednoduše když někdo kvůli chlazení nemá bočnici jenom case piřažený na cca 4cm ke stolu na zemi..
p32

#9 Příspěvek od p32 »

Tak to bych pochopil, když tam vlezou medvědi, ale kde jste sehnali myši ? :wink:
Hrnous

#10 Příspěvek od Hrnous »

my néééé jen jsme měli pc na opravu...
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od CZJKP1 »

No ale i tak, málo kdo má ve své pracovně, pokoji divoké myši, to by musel bejt nějákej léta odloženej PC ve sklepě, odkrytovanej, či jen s přiraženým víkem.

Ten HDD je prochacenj nebo pro*/sr..

??

Jirka
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Mourek »

Na myšky stačí aby chyběla jedna krytka na slotu a jsou vevnitř a nosí si tam kosti z kuřat vytažený z koše. Zaliž jsem několikrát v jednom dnes už vytunelovaném masokombinátě.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od CZJKP1 »

Hele a když si opravoval ten PC, jak si poznal, že to prochcání a vožrání je od krysi, co když si to prochcal a prožral majtel sám
Gringo_Joe

#14 Příspěvek od Gringo_Joe »

Tak zrovna dneska jsem daval do kupy stroj v lezate minibedne, do ktere patri low-profile karty.. No to vubec nezabranilo majiteli tam nacpat grafickou kartu plne velikosti a na ni obri pasivni chladic. Ze nesla zavrit bocnice pak vyresil pilou.. To muze napadnout jen policajta:-)
vladodyno

#15 Příspěvek od vladodyno »

Mohol si dať aj foto. Takto neviem či skrátil grafiku alebo vyrezal dieru do skrine. :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“