Sháním servisní dokumentaci plazmy Matsui

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
perab

Sháním servisní dokumentaci plazmy Matsui

#1 Příspěvek od perab »

Dobrý den, chlapci pomozte někdo sháním už delší dobu servisní dokumentaci nebo aspon schémata od plazmy Matsui 42P900 .Poradte někdo kde ji koupit nebo sehnat .Díky
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

Možná, že až identifikuješ typ šasi, tak bude schémat plný NET. Takto ale asi není šance :wink:
Honza - kokúň

#3 Příspěvek od perab »

Já vím Honzíku, ale je to takový nějaký sprskanec Ysus ,ZSUS, zdroj a CRTL, je LG model 42V7 ostatní je co jsem zjistil nějaký Orion mělo by to být schodné z plazmou Orion TV-42200SI a o to se mi hlavně jedná . Hlavně o kabel LVDS kterej tam uplně chybí.
perab

#4 Příspěvek od perab »

Zdravím všechny, tak servisní dokumentaci jsem již sehnal na jednom placeném americkém serveru, nebylo to ani tak drahé a vzhledem k tomu že stahování dokumentací, kterých tam je na tisíce, je časově omezeno na týden a já to plně nevyužiji ,nabízím vám všem jestli někdo potřebuje nějakou servisní dokumentaci napište já vám ji stáhnu a pošlu. Vzlaště tobě Honzíku kokune bych rad něčím pomohl nebot jsi mi v minulosti taky pomohl.
txx

#5 Příspěvek od txx »

co je to za server ? jestli to není tajný :D
perab

#6 Příspěvek od perab »

Server je je v informatice obecné označení pro počítač ,který poskytuje nějaké služby. Je více druhů serverů např .webový ,databazový,herní atd . :P 8O
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“