LED televizory

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Petr-II

#16 Příspěvek od Petr-II »

to AmarokCZ: Ja jsem priznivec plazem. Za masakr toho videa povazuji to, jakym zpusobem se snazi docilit kvality plazem - jen pro vysvetleni, nechci zadny flame. Je kazdeho vec co si poridi.
breta1

#17 Příspěvek od breta1 »

elyty
Je to hrozné- když si dnes něco koupím, za měsíc , okolo 20. března tohoto roku je po něm.
kozoka

#18 Příspěvek od kozoka »

poděkujte korejské firmě Samsung, která z hloupých lidí táhá jejich těžce vydělané peníze, ta právě začla řikat lcd s LED podsvícením LED TV!!!!
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

A ty bys nemohl , kozoko , položit pár slov o zkušenostech s podsvícením LEDama . I za ostatní díky .
kozoka

#20 Příspěvek od kozoka »

BOBOBO píše:A ty bys nemohl , kozoko , položit pár slov o zkušenostech s podsvícením LEDama . I za ostatní díky .
a co mám k tomu jako říct! Obraz je stejný jako na lcd!! Navic začiná byt problém s tím že ty diody hodně odcházejí. Pokud jedna se přeruší tak nesvítí celý pás. Na panelu ja pak tmavá čast a pak se musí vyměit celý panel
kozoka

#21 Příspěvek od kozoka »

BOBOBO píše:A ty bys nemohl , kozoko , položit pár slov o zkušenostech s podsvícením LEDama . I za ostatní díky .
a co mám k tomu jako říct! Obraz je stejný jako na lcd!! Navic začiná byt problém s tím že ty diody hodně odcházejí. Pokud jedna se přeruší tak nesvítí celý pás. Na panelu ja pak tmavá čast a pak se musí vyměit celý panel
BOBOBO

#22 Příspěvek od BOBOBO »

No právě třeba toto . Trubice i invertor šly vyměnit . A ty LED , mi vyplývá z Tvých slov , vyměnit nejdou !
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“