CTV259PIP - aký VN transformátor
Moderátor: Moderátoři
CTV259PIP - aký VN transformátor
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=hr8020
Podľa zapojenia z obrázka predajcu by som mal namerať vodivé spojenie medzi vývodmi: 1,2,3,5,6,9 a druhú skupinu tvoria: 4,8,10.
Pritom ja nameriam vodivé spojenie medzi: 1,3,7 a druhá "vodivá" skupina vývodov je: 2,5,6,8,9,10. Vývod č.4 nemá vodivé spojenie so žiadnym vývodom.
Vyzerá to na skrat medzi vinutiami, ale je mi čudné, že úplne iné skupiny vývodov sú navzájom spojené a okrem toho č.4 je osamotený.
Tak sa pýtam, je to naozaj správna náhrada ten HR 8020?
Pozdravuje Vás Martin
Re: CTV259PIP - aký vn transformátor
emo53 píše:Tak sa pýtam, je to naozaj správna náhrada ten HR 8020?
1.Ano.
2.Mas digitalky?
3.Robis takyto TV prvy krat?
Chyba je taká, že po zapnutí televízora sa ozval typický zvuk pri odpálenom BU. Po výmene tranzistora i kondenzátora v budení po zapnutí na televízore blikne asi 2x zelená led a potom svieti červená, zdá sa byť v pohotovostnom režime. Žiarovková skúška zdroja je v poriadku.
emo53 píše:Teraz som o tom začal pochybovať lebo vidím, že som bo na omyle.
Chyba je taká, že po zapnutí televízora sa ozval typický zvuk pri odpálenom BU. Po výmene tranzistora i kondenzátora v budení po zapnutí na televízore blikne asi 2x zelená led a potom svieti červená, zdá sa byť v pohotovostnom režime. Žiarovková skúška zdroja je v poriadku.
Zaujímavé, začneš pochybovať o vade vn trafa, lebo sa objavili príznaky, že trafo je v háji...
emo53 píše: To s tými digitálkami som nepochopil a tento typ televízora mám v ruke prvý raz.
Máš zámožné rodiče (dlouhé vedení)
fero7 tím myslel ciferník na ručičkových hodinkách (pro představu "zapinování" toho splitka)