Pomoc pri vybere LCD TV82cm (zamčeno)

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
palo1129

Pomoc pri vybere LCD TV82cm (zamčeno)

#1 Příspěvek od palo1129 »

Caute, som na vazkach, ci svoj dotaz kladiem na spravnom mieste a v spravnej sekcii ale urcite sa tu najde niekto, kto ma vacsie a hlavne odborne skusenusti, co sa tyka dnesnych TV primacov presnejsie LCD, ktore sa na trhu spot. elektroniky v hojnom mnozstve predavaju. Doteraz nemam ziadne skusenosti S LCD tv, takze prosim berte na vedomie, ze o ich technologiach vela neviem, a verte, ze mam este vacsi zmatok potom, co som navstivil viacej obchodov, lebo kazdy predavac "odbornik" mi uprednostnoval inu znacku a ine parametre, ktore si mam vsimat atdd, len aby som prave u nich utratil najvacsi balik.
Viete mi dat nejaky dobry TIP na TV 82cm ulopriecky primeranej kvality s cenovym stropom 400 eur? Pozadujem aby mal len vstup na HDMI, dalej USB porty s podporou multi video suborov. Nie je nevyhnutne aby to bol FULL HD lebo udajne TV takychto rozmerov full hd nehra v kvalite taku rolu ako ostane parametre. Ostatne necham na Vas, ako napriklad vyhoda, nevyhoda LED podsvietenia atd, frekvencia atd...
workhard
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od workhard »

Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Zamčeno

Zpět na „Poradna“