compaq 6110 - clear cmos?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jumper

compaq 6110 - clear cmos?

#1 Příspěvek od jumper »

Ahoj, může mi někdo poradit jak resetnout bios? Kámoš má notebook, ale je zaheslovaný v biosu. Koupeny v aukci zabaveneho majetku. Diky.
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Tak to mam pro něj velmi špatnou zpravu. To heslo není v biosu. I kdybys ho vytahl ven ( je dole u ramek v patici) a preprogramoval ho tak se nic nestane. proto byl asi takovy levny. Kdysi mi to odhesloval jeden borec za dvojku. Je pry tam nejaky algoritmus ze kdyz ho naplnis FF tak mu to nesedne a je to k nicemu.
Internet - metla lidstva
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Heslo bude v seriovej EEPROM - tak to mavaju znackove notebooky. Takze jedine zohnat obsah z rovnakeho nezaheslovaneho typu...
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

rnbw píše:Heslo bude v seriovej EEPROM - tak to mavaju znackove notebooky. Takze jedine zohnat obsah z rovnakeho nezaheslovaneho typu...
ver ze tam neni rozpatlal jsem skoro celou desku nehlede k tomu ze tam je vse v jednom
Internet - metla lidstva
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Divne...ze by zase nieco ine vymysleli?
IBMka mavali nejaku specialnu, s ktorou sa dalo komunikovat aj bezdrotovo cez RF. A zapojena bola tak nestastne, ze sa dal obsah velmi lahko softwarovo poskodit - napriklad pouzitim lm_sensors v Linuxe...
pepik9

Re: compaq 6110 - clear cmos?

#6 Příspěvek od pepik9 »

A neni tam jeste baterie pro hodiny? Pak vyndat obe a nechat "odstat"?
http://www.tech-faq.com/reset-bios-password.shtml
http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=17437
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“