Panasonic SA-HT990 error message U893

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zeppelin

Panasonic SA-HT990 error message U893

#1 Příspěvek od zeppelin »

Zdravim, mam dotaz ohledne dom. kina panasonic. Nevite nahodou co znamena chyba U893? v servisnim manuale tato chyba neni uvedena. Pokud by nekdo vedel předem díky za odpověď. S pozdravem Zeppelin
Philip_Fry

#2 Příspěvek od Philip_Fry »

A jinak to DK funguje?
zeppelin

#3 Příspěvek od zeppelin »

Philip_Fry píše:A jinak to DK funguje?

zdá se ze ano, krome mechaniky, ta nejde otevrit, napise open a nic se nedeje, error hlaska DVD U893 se objevi pouze pri prepnuti na dvd
Philip_Fry

#4 Příspěvek od Philip_Fry »

To je ale velmi zásadní informace !!! V tom případě je potřeba bych se nezabýval nějakou hláškou na displeji, ale řešil, proč ten tray nevysouvá. Čili kontrola load motorku v první řadě, pak bych se podíval na mikrospínače v mechanice, jsou li tam nějaké, elyty ve zdroji, pásek ke snímači atd.
zeppelin

#5 Příspěvek od zeppelin »

Philip_Fry píše:To je ale velmi zásadní informace !!! V tom případě je potřeba bych se nezabýval nějakou hláškou na displeji, ale řešil, proč ten tray nevysouvá. Čili kontrola load motorku v první řadě, pak bych se podíval na mikrospínače v mechanice, jsou li tam nějaké, elyty ve zdroji, pásek ke snímači atd.

Ok díky za info nechtělo se mi to ani rozšroubovat, myslel jsem ze je to softwarová záležitost, mrknu na to a dám vědět jak to dopadlo Diky
KUBO

#6 Příspěvek od KUBO »

pravdepodobne zvod jedného mikrospínača v mechanike okolo spindle motoru by mal byť maly plošák na ktorom su osadene.opatrne ich rozober a vyčisti je v nich ta biela vazelína a ta robí zvod.aspoň ja som takto opravil SA-PT465.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
zeppelin

#7 Příspěvek od zeppelin »

KUBO píše:pravdepodobne zvod jedného mikrospínača v mechanike okolo spindle motoru by mal byť maly plošák na ktorom su osadene.opatrne ich rozober a vyčisti je v nich ta biela vazelína a ta robí zvod.aspoň ja som takto opravil SA-PT465.

Zdravim tak motorek na otevírání dvířek i řídící obvod motorku i mikro spinace u motorku jsou v poradku. Takze to bude neco jineho. Uvidime koncem tydne se k tomu zase dostanu.
Jara_Kara

SA-PT465E

#8 Příspěvek od Jara_Kara »

Mám podobný problém u modelu SA-PT465E. Po zapnutí se na cca. 0,5 sec. ozve zvuk a pak ho procesor mutne. FM tuner sice není slyšet, ale funguje. Tedy dokud se nepokusím přepnout na DVD. Celá deska DVD/USB/HDMI je totálně nehybná. Napájecí napětí jsou na ni všechna, ale hlavní řídící procesor s ní vůbec nekomunikuje. Vypadá to na softwarový problém. Už jsem tu kdysi měl podobný systém v takovéhle "křeči" a pomohlo přehrání obsahu eeprom u řídícího procesoru. Bohužel se mi nikde nedaří sehnat obsah eeprom do tohoto modelu.
Nemáte ho náhodou někdo?
Díky.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “