Vstupenka na SD

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Vstupenka na SD

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Tak jsem byl osloven pracovníkem SD , zda bych se mu nepodíval na telku elekta PC04 , že mu poskakuje obraz . Tak jsem zvážil , 20min a kondík za lepší přístup by bylo výhodné , bude levnější lahvinky . Bednu jsem rozdělal , vyfoukal a našel kond bez na 12V větvi . No jo zapnu a obaz je neklidný dále . Deska obrazovky , řádek , snímek , postupně přepájeno , VC natvrdo . Mlátil jsem do toho šroubovákem hlava nehlava . Zase jsem prohýbal desku a koukám do zrcadla -tma . Konečně odhaleno . V+H šly . Zastrčím DVD nešlo . Hledání - urval jsem naptrand pro txt- je na ráně . Zase nazpět poskakování . Cvičím na tom druhý den . Ale už se citlivost na rány a kroucení přesunuje ke vstupu . Oddeklování OMF , nahýbání a až značné zatlačení na švába způsobí totálvýpadek . Měl jsem obavy , zda jsem ho nezlomil , protože fyzické zatěžkávání nebylo šetrné . Po přepájení OK . No a nyní mi nezbývá , než doufat , že se vše v dobré obrátí . :D
stefan31

#2 Příspěvek od stefan31 »

To máš ako vstupenku do pozemského raja. A jej hodnota je samozrejme nevyčísliteľná... :D :D :D ...niekedy sa tam nájdu jednoducho "božské veci"...

Stefan31
kejki

#3 Příspěvek od kejki »

Tak přístup má, jen teď bude poslouchat, že ten krám stejně nehraje :wink:
mat100

#4 Příspěvek od mat100 »

Hlavně aby ta televize po opravě chvíly fungovala. :lol: Pak by jsi se už taky do SD nemusel nikdy dostat :lol:
feliz_navidad

#5 Příspěvek od feliz_navidad »

Nejdřív jsem myslel, že je to z Google Translatoru... :D
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Těžká realita . No už jsem myslel , že mu radši strčím nějakou záložku z půdy . No ale naši furianti ...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nakonec zjistíš, že děda má zimnici a bedně nic není... :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
kokun

#8 Příspěvek od kokun »

Přestože tuto "protekci" nepotřebuju (mám tam dost dobré známé a mám to tak cca 200m od dílny 8O ), tak tam téměř nechodím - když 2x do roka, tak je moc (a to ještě více-méně náhodně).
Když tam totiž vidím, co lidé za "kvalitu" vyhazují (aby nemuseli platit "drahou" opravu 8O ) a hned radši letí do obchodu koupit novou-"levnou" (ne)kvalitu - tak bych brečel :wink:
Honza - kokúň
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ZdenekHQ »

Dobře jim tak. Hlavně, že to "nový" má 10 vstupů a výstupů a 100 funkcí, který nikdy nepoužijí, protože než dočtou návod, je po záruce a po televizi...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
PavelFF

#10 Příspěvek od PavelFF »

feliz_navidad píše:Nejdřív jsem myslel, že je to z Google Translatoru... :D
Taky se mi ten text nějak nezdál. Nepochopil jsem ani pointu. Dopadlo to dobře nebo ne?
Jelikož se pravděpodobně nejedná o snahu získat literární cenu za nový styl psaní, vysvětluju si to zcela prozaicky chlastem :)
BOBOBO

#11 Příspěvek od BOBOBO »

Pointa je jednoduchá , místo 150,- za flašku jsem ztratil dvě odpoledne , její nepochopení si vysvětluji asi chlastem .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“