CRT versus plazma a LCD (zamčeno)

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
vofo

CRT versus plazma a LCD (zamčeno)

#1 Příspěvek od vofo »

Zdravím,
vlastním jednu z posledních TV od firmy Grunding a to LENARO 72FLAT IDTV. Má 100Hz rozklad, tuner DBV-T . Hraje od pořízení v roce 2008 spolehlivě bez závad. Obraz byl super i v analogu teď po přechodu na digitál kvalita o 100% lepší.Sportovní přenosy s rychlými scénami formule a pod bez problémů. Spousta vstupů. Jediná nevýhoda je obrazovka v poměru 4:3.Kdo ji také má ,může potvrdit.
Po té co jsem do kuchyně koupil malou LCD za původní malé CRTčko jsem kvalitou nových technologií rozladěn.

Uvažuji o pořízení velké placky ale z pročítání fór zde jsem na vážkách zda do toho jít.
Diskuze o kvalitě plazma versus LCD jsou zavádějící podle toho kdo jaký přístroj vlastní.Servisáci, co s uvedenými variantami mají nejvíce zkušeností se moc nevyjadřují , asi z obavy o možné poškození značky. Ale co je na tom, když šajze nazveme šuntem, pojmenujeme všechny přístroje které mají v sobě nesmyslná kurvítka a ty, co nevydrží déle jak týden po záruce.
Takže očekávám debatu a podněty s Vašimi zkušenostmi s plackami o úhlopříčce 42" a více.
V prodejně telky většinou běží v nějáké promosmyčce zapojené na BLU -Ray přehrávač s ukázkou pořadů z přírody apod . Ale co realita při zapojení na satelit s různým datovým tokem pro jednotlivé programy . A pro kouání na pár filmů v HD za týden nepotřebuji telku za 30 papírů.
Tak piště a dík.
Ifo.
V této republice je hodně věcí na zlepšení i ta Nutella není to co má být.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Už to tady bylo, tak si to najdi. Kdo to má pořád omílat dokola.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ano. Podobné dotazy mají už automaticky LOCK.

:arrow: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... forum&f=14 NAHOŘE
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Zamčeno

Zpět na „Poradna“