CRT versus plazma a LCD (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
CRT versus plazma a LCD (zamčeno)
vlastním jednu z posledních TV od firmy Grunding a to LENARO 72FLAT IDTV. Má 100Hz rozklad, tuner DBV-T . Hraje od pořízení v roce 2008 spolehlivě bez závad. Obraz byl super i v analogu teď po přechodu na digitál kvalita o 100% lepší.Sportovní přenosy s rychlými scénami formule a pod bez problémů. Spousta vstupů. Jediná nevýhoda je obrazovka v poměru 4:3.Kdo ji také má ,může potvrdit.
Po té co jsem do kuchyně koupil malou LCD za původní malé CRTčko jsem kvalitou nových technologií rozladěn.
Uvažuji o pořízení velké placky ale z pročítání fór zde jsem na vážkách zda do toho jít.
Diskuze o kvalitě plazma versus LCD jsou zavádějící podle toho kdo jaký přístroj vlastní.Servisáci, co s uvedenými variantami mají nejvíce zkušeností se moc nevyjadřují , asi z obavy o možné poškození značky. Ale co je na tom, když šajze nazveme šuntem, pojmenujeme všechny přístroje které mají v sobě nesmyslná kurvítka a ty, co nevydrží déle jak týden po záruce.
Takže očekávám debatu a podněty s Vašimi zkušenostmi s plackami o úhlopříčce 42" a více.
V prodejně telky většinou běží v nějáké promosmyčce zapojené na BLU -Ray přehrávač s ukázkou pořadů z přírody apod . Ale co realita při zapojení na satelit s různým datovým tokem pro jednotlivé programy . A pro kouání na pár filmů v HD za týden nepotřebuji telku za 30 papírů.
Tak piště a dík.
Ifo.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]