tak som mal taký ten deň, keď na všetko čoho som sa dotkol som pokazil. Najprv som prepoloval attiny2313 napájanie, trocha smradu a horúci šváb, po vychladnutí chvalabohu ide. Potom som omylom zaškrtol pri tej attiny external clock a šváb sa pochopitelne neozýval. Takže som začal programovať attiny261A, a ako som chcel rýchlo vytvoriť externý signál pre pôvodnú attiny, zabudol som prepnúť čip v avrstudiu na attiny261A, zostalo tam menu attiny2313, zaškrtol som ckdiv8 a dal programovať.(hodilo to warning, ale to je na dlhú historiu to opisovať).
takže mi zdochla aj ta attiny261A. Toto čo píšem síce keď čítam vyzerá ako dobrý vtip, mne ale do smiechu moc nebolo
Takže som opravil fuses u tej povodnej attiny2313 ďalšou atmegou, ale attiny261A tak opraviť nejde, evidentne to rozladilo fuses výrazne viacej ako len zmena hodín(skúšal som aj externý signál, aj kryštál pripojiť). Takže Vás chcem poprosiť(a okrem iného dobre pobaviť, mojou "šikovnosťou"), či ste nevideli niekto obnovovač fuses aj pre tento čip. Čo som tak zbežne pozeral, tak som nič nenašiel, ale chystám sa ešte zajtra hľadať.
Vďaka za každú reakciu, s pozdravom,
"totálny neštastník" ii
edit: upravený názov