Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
- feliz_navidad
Nejako sa mi zapáčilo si pre podobné náradie zájsť do predajne špecializovaného stavebného materiálu. Ceny sú dobré a kvalita primeraná - určené sú pre denno-denné montáže..
- MartasBrno
Jedna připomínka pro mistry odborné výchovy na učilištích:
Nikdy, opakuju nikdy neraďte učňům a studentům, aby si koupili na praxe levnější věci, protože to maj na chvíli. Máte pravdu v tom, že většina těch lidí od toho stejně uteče, protože jsou blbí, nebaví je to, kašlou na to a nechtěj to dělat. Jenže ten multimetr, šrouvovák a kleště použijou i tak, no a než se oženěj, a co potom - budou rádi, že si na začátku připlatili.
Neraďte jim kupovat sady, které jim prodejci chystají. Nechte je jeden den dělat s půjčenýma šmejdama a pak je naočkujte - a rodiče na schůzce taky - aby koupili cokoliv normálního, třeba narex nebo kleště od knipexu, multimetr jakejkoliv střední třídy - ne ty žlutý nebo černý teploměry!
Sám jsem s takovým teploměrem dělal skoro 5 let, než mi došla trpělivost a koupil si pro obyčejné měření alespoň MY68. Jako minimum.
Vyplatí se počkat, až nějakej hlupák svoje starší kvalitní nářadí bude chtít zhodnotit. Pokud bude dobrý, nebude chybou ho koupit.
Celý je to o přístupu. Je to jak s těma sadama plechových klíčů na kolo. Jsou na všechno, ale na nic. Stačí jedna matka víc přitažená a člověk zruší klíč, odře ruku, práci neudělá, nazlobí se.
MartasBrno píše:Já se jen divím, že do toho lidlu pořád chodíte. Pro jídlo, pro ty jejich šmejdy, pro cokoliv. ...
zato ostatné hypermarkety nemajú žiadne kauzy, a všetky neduhy: prebaľovanie mäsa , syrov a predávanie vecí po záruke sa týka len lidlu...
trošku naivné písanie nie náhodou? alebo nám tiež radíte kupovať pseudobio produkty, kde mám záruku že sú naozaj bio asi len takú, že je tam tá nalepka(a nekresťanská cena)... alebo si mám chovat v meste kravu, dojiť mlieko a na balkóne po večeroch mláťiť pšenicu? alebo sa mám vrátiť do jaskyne na čistý vzduch? čo mi radíte pán Martas?