Panasonic TX-P42S20 E ano/ne?
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Panasonic TX-P42S20 E ano/ne?
Zatím vede Panasonic TX-P42S20 E.
Předpokládané využití je hlavně sledování filmů 1080p a 720p, sem tam i standardní DVD kvalita z domácího NASu. TV vysílání téměř vůbec.
Četl jsem o nějakém blikání světlých ploch, ale myslím, že když mi nevadilo blikání 50 Hz CRTčka, že toto horší nebude.
Co na to místní odborníci, je to špatná volba?
Díky za názory.
- uvedomte si, že súčasná elektronika je vyrábana tak, aby vydržala akurát záruku.../Zabudnite na to, že PHILIPS je zárukou kvality a Kórejské značky sú šunt, výroba je už o inom.../
- vyberte si TV podľa funkcií, ktoré chcete
- vyberte si prístroj, ktorý má tie funkcie a je najlacnejší
- vyberte si prístroj, ktorý splňuje vaše požiadavky a má záruku dlhšiu než dva roky /Akcie , napr FUNAI 5 rokov.../
- kúpte si radšej plazmu, nie LCD
- LED podsvietenie a väčšia životnosť je iba markentigový ojeb...
- atď....
A, na záver, poviem: šetrite si už teraz peniaze na TV, ktorý budete kupovať za 3-4roky...
Nakoniec všetci LCDčkári mi časom dávajú za pravdu, že niet nad CRT /kvalita obrazu/:lol:
Osobne, sám za seba, aj keď mi CRT ešte fakčí, kúpim si rýchlo plazmu, než nám ju Eurosedláci z Bruselu už totálne zakážu predávať v EU. LCD nechcem ani zadara.... opravujem, zadara možno to LCD, prípadne LED alebo ,,ÓLED" vezmem do bytu....
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Blikání jsem si všiml jen při sledování z metru a u statickýho obrazu, jinak ne a nevadí mi. Jinak vůbec nelituju, že jsem si připlatil za full HD, protože filmy 1920x1080 jsou opravdu o něčem jiným, než DVD kvalita. Bzučení trafa jsem si taky všiml, ale při sledování stejně není slyšet.
Takže celkově tuto televizi můžu doporučit.
Díky za rady.
Placky a satelitní tuner
chci se zeptat jaké máte zkušenosti s plackama co mají zabudován satelitní tuner a kompatabilitou CI šachet pro vložení modulu na dekódování signálu.
Druhý dotaz směřuji na vybavenost televizorů tunery DBV-C,protože příjmače co nabízí UPC nejsou kvatitativně to pravé ořechoé.
Dík
Ifo