subwoofer pro domácí kino

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

subwoofer pro domácí kino

#1 Příspěvek od 555 »

prosím vás chtěl bych se zeptat,mám domácí kino SENCOR SHC-XD510 (bez původních repro) ale mám tu repro 4.1 aktivní ale stejně je v nich spálenej jeden koncák.Je mi jasný,že kina mají v sobě už zesilovač.Z těch repráků že bych normálně vykuchal ty zesilovače a tak a udělal z nich vlastně pasivní,ale nevim jak je to řešeno u toho subwooferu.

ty kina mají už v sobě tu výhybku pro BASS nebo bych to musel řešit uděláním vlastní výhybky pro ten subáč?

nikdy jsem to nedělal tak se radči ptám.akorát jednou jsem dělal basovou výhybku ale už je to delší doba.

jinak ohmicky ty repro v těch aktivních sedí s ohmy který jsou napsány u vývodu pro repro u toho DVD
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Domácí kina mají už buzení koncových zesilovačů podle použití. Tedy do koncového zesilovače pro SW jdou jen nízké kmitočty, do CENTER jen střed obrazu, atd.
..to bude jen ňákej odpůrek
555

#3 Příspěvek od 555 »

aha takže nemusím řešit žádný výhybky a tak takže super.děkuji moc.nikdy jsem právě nepřemejšlel ani jak je to tam vlastně uděláno
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“