Zrušení požadavku na kód Blaupunkt ANCONA CR24

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jarda_k

Zrušení požadavku na kód Blaupunkt ANCONA CR24

#1 Příspěvek od jarda_k »

Zdravím všechny přítomné. Chtěl bych požádat o radu. Dostalo se ke mně rádio Blaupunkt ANCONA CR24. S požadavkem na úplné zrušení zadávání kodu. Kód k rádiu je. Problém je v tom, že napájení je trvale odpojované od baterky a majitel nechce pořád zadávat každý den kód. Vím, že když se některým autorádiím zapsal do čítače špatných pokusů speciální kód, dal se požadavek kódu, vyřadit z činosti. Existuje nějaké takové elgantní řešení i pro tohle rádio? Předem díky za reakce. Našel jsem něco podobného na AUGSBURG jsou snad tyto rádia stejné?
Návštěvník

#2 Příspěvek od Návštěvník »

Je také niečo, len to nemožem nájsť. Stláča sa kombinácia tačítiek.
007
Moderátor

#3 Příspěvek od 007 »

U Blaupunkt Bostonu to bylo držet tlačítka 1 a 4 a zapnout rádio.Potom si to řeklo o kód a po zadání se kód deaktivoval.Pro aktivaci kódu se postupuje stejně.
007
jarda_k

#4 Příspěvek od jarda_k »

007 píše:U Blaupunkt Bostonu to bylo držet tlačítka 1 a 4 a zapnout rádio.Potom si to řeklo o kód a po zadání se kód deaktivoval.Pro aktivaci kódu se postupuje stejně.

Díky za typ, přesně něco takovýho hledám. Zřejmě to půjde i přes tu eepromku. Ty klavesy budou ale pohodlnější. Až na to přijdu, dám vědět. Teď to momentálně nemůžu zkusit. Jarda
jarda_k

#5 Příspěvek od jarda_k »

Tak teď jsem to našel potvrzený na: http://www.blueice-electronics.co.uk/re ... acr24.html
Díky za info.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“