Ahoj, mán tady tuhle Teslu 72cm RF a má takto deformovaný obraz. Vyměnil jsem STV 9329 bez úspěchu, napájení +-18V OK, mám podezření na vychylovačky, dokáže to někdo posoudit podle obrázku? dík
Tak jsem měl tolik štěstí, že se mi podařiálo sehnat mrtvou TV Samsung se stejnou DOBROU obrazárnou Typ SAMSUNG A68QFZ893X102. Po výměně metrák těžké báně a zapnutí TV - zklamání, zábvada trvá!! čili nikoli vychylky ale vertikál. No aspoň jsem se pohnul kousek dopředu.
Dobrý tip, orig DO mám. Úmyslné hraní nepřichází v úvahu, majitelé jsou staří důchodci. Ale je to jen SW. Stačí výboj v báni a všechno je jinak. Dám vědět.
Ne ne, tudy cesta nepovede, jen mě zaráží napětí na vertikálu +-17V a 67V se mi zdá trochu moc, pro porovnání napětí 200V je ale OK. Je to šasí BEKO SX8.190-03.
Jj, je na šásku nálepka s čárovým kodem a ještě s S3C W12. Mám ale trochu obavu že by to mohlo jít už z F boxu Dokonce to má snahu někdy najet do normálního obreazu, jako když "svoduje" nějaká keramika.
Prisím o radu.
Tak isto sa prejavujúcu závadu mám u Panasonicu TX 29PM11P.
Prejavuje sa to tak po 1/2 hodine.Studák na IO to nie je,elyty v okolí OK.
Vie niekto čo s tým? VC ?
Dík.
No a já se vracím k původnímu problému, jak jsem již napsal, cvičně jsem si vyměnil obrazárnu bez úspěchu. Nicméně jsem ji nechal běžet i s tím deformovaným obrazem a cca po hodině provozu se vertikál poskakováním srovnal. To není dobrý, páč závada někde dřímá a může se kdykoliv projevit. ALE, jelikož jsem měnil báň, potřebuju trochu srovnat geometrii a linie. Nevím jak do SM. Pokud někdo ví a poradí, budu rád. Můžete i SZ. dík