Subwoofer v aute s origo radiem
Moderátor: Moderátoři
Subwoofer v aute s origo radiem
Ten muj i se zesilovacem bych rad predelal do jineho auta, ktere budu vyuzivat vic.
Je zde ale problem v tom, ze auto nebude tak uplne moje, bude tam original autoradio a nebudu moct do auta zasadne stourat, kvuli zaruce.
Jak vidite, zadne priznive okolnosti, ale v aute muzu poslouchat "trochu" vic nahlas, nez doma. Jiste chapete, ze me to s tim stehovanim neda klidu.
A kutilmile - nelituju tě
Hejnicek píše:Pak asi ale nastane problem, ze v tom servisu si nebudou mozna vedet rady v tom, ze original autoradio nebude mit treba vystup na subwoofer.
Ja si myslím,že v dnešnej dobe má každé autorádio CINCH AUDIO OUT.Tebe by v servise natiahli len tienenú dvojlinku s koncovkami cinch,a napájanie 12V + Remote,pripojili by Ti to do autorádia a Ty by si si len pripojil Subák.Ide o to,keď nastane problém v autoelektrike,aby si bol krytý,že Ti to natiahli v servise.Nedávno som to robil na RENAULT THÁLIA,chlapík si dal v servise naťahať káble,ktoré som mu nakázal a ja som to už len zapojil do subáku.Dali mu faktúru 35eur,kde bol aj zápis o vykonaných prácach a tým pádom je krytý,že nebol na aute vykonaný neodborný zásah.