Schema pre termostat (RTC / teplomer / rele / display ...)
Moderátor: Moderátoři
To feliz_navidad: videl si uz dokonaly program popr. dokonalu vec ktore by fungovala bez problemov ? Na druhej strane budem rad ak to tlacitko nebudem musiet pouzivat ... neni nic jednoduchsieho ako ho neosadit.
Pisete ze v niektorych pripadoch maju tie kondiky maju zmysel. V akych pripadoch to je? Rad sa nieco naucim - ako som pisal som zaciatocnik takze kazda rada je draha. Ako viete ze to nebude moj pripad
Prajem pekny den
M.
Nieje to niečo take komplikovane kde by sa mala vyskytnuť fatalna chyba... reset sa niekdy da použiť ako dalšie tlačidlo. tj po resete zapnutí sa nastavuju nejake zakladne hodnoty... ale u tvojeho zapojenia nedoporučujem.... výpadok napajania stop programu.
P.S. ked je rušenia ako maku niekedy ten kondik je faj a jednoducha vec....
To Atlan: Mas pravdu, nevidel som spokojneho uzivatela ktory stale macka reset. Ja sa opytam opacne a mozno trochu od veci: videl si uz vodica ktory jazdi opatrne bez nehody a pod. a chcel by odstranit Airbag-y, ABS, ESP a pod. veci aj ked ich nevyuziva ... Ide o to ze ak to tlacitko tam je tak je moznost ho pouzit, napr. tak ako ste pisali. Ak tam nebude a nahodou ho budem potrebovat tak musim prekopat celu schemu, nestaci len software nakolko mi tlacitko samo nevznikne ... Ide len o to ze je tam ta moznost ci je to blbost alebo nie. Ako som pisal maximalne to neosadima stratim asi 2 cm2 plosneho spoja.
Ak uz nemate ziadne pripomienky, tak vam vsetkym dakujem a vrhnem sa do vyroby a programovania.
Prajem pekny den.
M.