Premyslim jak poresit ventilator u teto grafiky. Zatim jede, ale trosku hlucnejsi. Zkusil jsem koupit ctercovy fan 60*60 ale nenasel jsem dva body proti sobe abych to prisrouboval na chladic. Pouze jeden. A to mi prijde malo. Ten tvar zebrovani neni ve stejne vysce. Jsou to dva samostatne chladice. Jeden s fanem a druhy, vedle, bez. A uchyt cladice k desce mi taky vyskove zavazi. Nemate nekdo nejaky napad. Dekuji
Sudnal jsem znova ventilátor. Z ze spodu jsem opatrne odlepil folii. Do stredu je kapnul polosynteticky olej. Je hustsi než třeba olej do sicich stroju. Coz povazuji za vyhodu. A takto namazany ventos jsem, drzic vrtulku stale smerem dolu, pres oboustrane lepici pasku prilepil na kus plastu. Abych ho nemusel drzet. A pripojil jsem napeti. Ze zacatku jen aby se ventilator trosku tocil a olej tam zustal. Po chvilce jsem otacky pridal. Zas nechal chvilku. Akci ukoncil a ventilator namontoval zpet. Vysledek je ze je to ok. Asi ne nadlouho. Cas ukaze. Grafarna je starsi a nema cenu vrazet stovky kc na novy chladic s ventilatorem.