Win7-64bit. a HP PSC 2355

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Duvsan

Win7-64bit. a HP PSC 2355

#1 Příspěvek od Duvsan »

Nedarí sa mi ju sprevádzkovať. Pri konfigurácii Win zahlásil chybu. Skenovať asi išlo (skúsil som len náhľad), tlačiť nie. Odinštaloval som, odobral zo zoznamu zariadení, pripojil do druhého USB portu, rovnaký výsledok. Všade čítam, že driver je súčasťou systému, pr. si ho stiahne, ak nájde novšiu verziu a teda nie je voľne k dispozícii. Neviete o možnosti, ako ho stiahnuť, nech ho môžem nainštalovať manuálne? Môžem použiť ovládač pre Vistu, pri najhoršom origo CD pre XP?
Dík
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Ovladače na HP se pro běžného člověka shání těžko . Sám jsem při stěhování tiskárny ztratil CD a potom jsem stahoval několikrát náhrady , ale nechodilo . Volal jsem přímo na zastoupení a jelikož jsem měl 2 měsíce po záruce (po nadiktování údaje štítku ihned věděli) dělali problémy , ale nakonec mi zaslali přímo na mail .
p32

#3 Příspěvek od p32 »

rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Driver sa nainstaluje sam z Windows Update. Za predpokladu, ze mas Windows legalne a aktivovane.
Inak neviem, aky ma byt problem s tymi HP drivermi. Idem na http://support.hp.com a do pola zadam typ produktu :roll:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 22000#N242
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Kdo umí , umí , zkoušel jsem stahovat několik ovladačů , nešlo , až originály bez problému . Každému přeji , ať se daří i lépe než mně .
Duvsan

#6 Příspěvek od Duvsan »

Keď si prezriete stránky HP i pár fór, dozviete sa, že ovládač nie je k dispozícii na stiahnutie, Win7 si zariadenie nakonfiguruje sám. Odpojil som tlačiareň od napájania, nechal asi hodinu, odobral som ju zo zoznamu zariadení, pripojil a zase tak ako predtým. Prehľadáva priečinky, internet, ovládač nie je k dispozícii. Skúsim driver pre Vistu, ak nie, pre XP 32 bit. :cry:

Edit, zavolal som na centrum podpory, pán mi prisľúbil poslať na mail. Uvidím.
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Tak jak jsi dopadl ?
p32

#8 Příspěvek od p32 »

To by mě taky zajímalo, bude asi víc takových, co chtějí staré tiskárny oživit i pod W7.
Duvsan

#9 Příspěvek od Duvsan »

Pán mi ochotne poslal na mail link na stiahnutie driveru pre Wistu. Inštalácia prebiehala podobne ako za starých čias u XP, vyžiadalo si to pripojenie k tlačiarni, ale komunikácia s ňou zlyhala. Napriek tomu som to nechal nainštalovať, samozrejme to netlačilo. Pri druhom pokuse o inštaláciu to ponúklo možnosť odinštalovať, tak som ju využil.
Našiel som
http://www.siliconguide.com/drivers/device/161/
ale sťahuje to hrozne pomaly. Ďalšia možnosť asi bude originál CD pre XP.
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

Tak si neinstalujte 64-bitove windows. V 32-bitovych mozno starsie drivery budu fungovat. V 64-bitovych NIKDY.
Duvsan

#11 Příspěvek od Duvsan »

Ale prečo nevyužiť potenciál 64-iek? Kvôli pár problémom? Keď som rozchodil grafiku, flashe... Čo nepôjde, pobeží pod 32bit. 2,5GHz dvojjadro, nie je problém.
keemo

#12 Příspěvek od keemo »

On je v tom nejaky potencial?? by som povedal ze viac menej ziadny zmysel to nema... mas tam 4G ram a viac?
Maskot

#13 Příspěvek od Maskot »

Dusane nic proti 64b systemu,ale jaky jejich potencial vyuzijes?
Duvsan

#14 Příspěvek od Duvsan »

Nejak veľmi do hĺbky tomu nevidím. Sedliacky som myslel, že u 64-bit. je ďaleko rýchlejší prenos dát a tedy chod celého systému. Tiež som na nete niečo zahliadol o bezpečnosti. Ale rád sa nechám poučiť. Len prosím, od "fundovanejších".
Maskot

#15 Příspěvek od Maskot »

Pokud to beres takhle zkus zauvazovat.Uzivas programy psane pro 64b system?Pokud ano pouzivej 64b system.Neuzivas tyto?Neni duvod mit 64b system.Je to hodne zjednodusene,ale myslim,ze to takhle muzes brat.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“