Win7-64bit. a HP PSC 2355

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Duvsan

#16 Příspěvek od Duvsan »

Trochu mi to zpřesni. Grafiku jsem rozjel, prohlížeč mám Minefield, co je od Mozilly, Flashe OK, PDF XChange Viewer taky OK, Open office je 32-bit, Skype - 32-bit, zvukovka najela "sama", zbývá tiskárna a kamera. Bude-li iepší 32-bit., nechám si poradit. Zajímalo by mě, v čem je jinej hardware této bedny.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

rnbw píše:Tak si neinstalujte 64-bitove windows. V 32-bitovych mozno starsie drivery budu fungovat. V 64-bitovych NIKDY.

Myslím, že jsi to trefil na hlavičku. Také jsem ještě nepochopil, proč by 64 bit. sytém byl lepší než 32 bit. systém, když se nepoužívá programů pro 64 bity. Asi jsem natvrdlej. :wink:
Maskot

#18 Příspěvek od Maskot »

Duvsan píše:.. Grafiku jsem rozjel, prohlížeč mám Minefield, co je od Mozilly, Flashe OK, PDF XChange Viewer taky OK, Open office je 32-bit, Skype - 32-bit, zvukovka najela "sama", zbývá tiskárna a kamera. ..

Mas li PC pro tohle cos psal,neni duvod k instalaci 64b systemu.A ty dve posledni polozky (tiskarna a kamera) mozna nerozchodis vubec.
Duvsan

#19 Příspěvek od Duvsan »

Preinštaloval som na 32-bit, nechodí to ani tak. Najzaujímavejšie na veci je, že v skúšobnej W7 Ultimate to chodilo. V Linuxe, odnož od Ubuntu, to chodilo, pre WinXP a MAC mám origo inštalačky. Neviete niekto, ako "zariadiť medzivrstvu" medzi niečím z toho a W7? Dík
Duvsan

#20 Příspěvek od Duvsan »

Nainštaloval som Virtual Box a doň WinXP a tú tlačiareň, je to isté riešenie, ale nie zrovna, čo by som chcel. Je to systém v systéme, čosi ako dva počítače. Neviete nikto o "medzivrstve", ktorá tú aplikáciu prispôsobí pre Win7 a spolu by sa tvárili, ako originál 7-čková aplikácia? Čosi ako v Linuxe Wine. Vďaka za tipy.
Duvsan

#21 Příspěvek od Duvsan »

Trochu som zostal dĺžny. Dal som to opraviť povolanejším a podľa všetkého som len mal zle dátum. Namiesto 2011 som mal 2010. Prehliadol som to. Keby bol počítač môj a nie sestrin, skúsil by som tú 64-ku, ale kašlať na to.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“