Krátkodobě znamená, že to zapojím doma, všechno šlape vypadá v pohodě, zapojím to v autě a chvíli to třeba jde a pak buch ho jedna pojistka v háji. Pak to třeba vypojím, vyměním pojistku kamera a displej šlapou, odešel jsem od auta, za chvíli se vrátím a pojistka vypálená. Ještě jednou vysvětlím funkční princip

Princip je takový, že až po otočení klíčkem mi jde napětí do radia (nakonec jsem to přidělal k napájení rádia protože k zapalovači jsem se nedostal

) tímpádem se mi přepne kontakt relé 1 na polohu D, pak mi teče napětí dále k vypinačům, u těch mám blbě zapojené ledky ale ty by to dělat neměli (mám je připojeny na vypínače, ne až za pojistky) takže signalizace trochu na prd

ten přep, je přepínač buďto mi to umožní nastavit do polohy ON2 (ve schematu ten ON2 vede k té pojistce a výstupu OUT 1 to my tam chybí dokreslený) kdy mi kamera a displej jedou furt, nebo do polohy ON1 kdy to je jako automat který čeká na zařazení zpátečky. Pokud zařadím zpátečku tak se mi přepne kontakt relé, a 12 voltů prochází na pojistku a OUT1 a opět se mi zapne kamera. Z těch výstupů to mám vyvedené na takovej ty malé cincové (nebo jak to nazvat) konektory. Zkoušel jsem multimetrem měřit jestli není někde spojená zem a plus ale nevypadá to. Už jsem spálil asi 7 pojistek a už mě to nebaví

Tak kdyby někoho něco napadlo

Jinak deska je z pohledu ze zhora myslím