Hladám service manual pre Indesit WISL 105

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
deko

Hladám service manual pre Indesit WISL 105

#1 Příspěvek od deko »

Vsetkym kolegom prajem dobry den. Chcel by som Vas poprosit, ci by ste mi nemohli pomoct s hladanim servisneho manualu na pracku indesit wisl 105. Z nejakeho neznameho dovodu vyhorel RV3 na riadiacej jednotke a zrejme so sebou zobral aj okolite diody, odpory a kondenzatory.
Chcel by som ich povymienat a dratovou prepojkou nahradit spalene cesty. Netusim ale parametre jednotlivych suciastok a najst servisny manual sa mi nepodarilo ani pomocou googlu.

dakujem pekne.

Přesunuto, název vlákna byl upraven. Killroy
Philip_Fry

#2 Příspěvek od Philip_Fry »

deko

#3 Příspěvek od deko »

tam ale nie je schema alebo aspon zoznam suciastok na riadiacej jednotke :( zoznam nahradnych dielov mi nie je nic platny - cena tej jednotky je zhruba 130 eur a ta ista nova pracka stoji 220 eur :roll:
OK2STO

#4 Příspěvek od OK2STO »

Na www.elektroda.pl /AGDschematy/schematy pralek je na str.15 servisní návod na WIL 105, ovšem musíš tam být zaregostrovaný a mít nějaké body za příspěvky abys to mohl stáhnout.
Jinak si tam mužeš na tom forů zadat do vyhledání WISL105 a je tam plno příspěvků na různé závady této pračky, ovšem je to vše v polštině.
Jarda
mirosne

#5 Příspěvek od mirosne »

Ja som ten SM stiahol a bohužiaľ je to bez schémy RJ.
Pozdravujem Vás, Miro.
OK2STO

#6 Příspěvek od OK2STO »

schéma řídící jednotky nikde nenajdeš, to není nikde zveřejněno, když se pokazí tak ji celou mění, maximálně lze na netu najít obsah eprom do řídící jednotky.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“